maanantai 2. joulukuuta 2019

Cyber Monday on täällä! (Katso heti - voimassa vain tämän päivän!)

Heti ensimmäiseksi pitää pahoitella sitä, että putiikki on aavistuksen sekaisin. Tai no ei putiikki, mutta osa tuotteista. Samaten uutuudet tulevat myöhästymään tästä samasta syystä (ne päivitellään tänne, jos ne ehtivät tämän päivän aikana) - sillä niiden valmistaminen on tehty tarpeettoman vaikeaksi.

Näet, kaupan softa vaihtoi serveria, ja sitä siirtämässä ollut simpanssilauma ei oikein hallinut jokaista osa-aluetta kyseisessä siirrossa, niinpä osa tuotteista on kadonnut, osa mennyt sekaisin.

Mutta osa on ennallaan ja kaikkea ei olla vielä menetetty.  Koska nyt on Cyber Monday, saat nyt -15% tilauksestasi, ja saat myös tilauksesi ilman postikulujakin!

Tai vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöösi -25% kampanjakoodin: CYBERWEEKEND19

Näin saat hienoimmat ihokkaat markkinoilta, ilman että sinun tarvitsee laahautua ja murskautua massojen vyöryessä marketteihin, niin että tuulipuvut vain kahisevat.

Tässä vaiheessa kysyt: Tuo kaikki kuulostaa hyvältä, ja haluankin oitis vaihtaa rahani sinun tuotteisiisi, mutta mistä pääsen kauppaan?

Kiva kun kysyit: Klikkaa tästä itsesi kauppaan.


PS. Toimi nyt, koska nämä tarjoukset ovat voimassa vain tämän päivän.
PPS. Jos haluat ilahduttaa itseäsi, /& rakkaimpiasi näillä ainutlaatuisilla tuotteilla, mitä tulee jouluun ja siihen kuuluviin lahjoihin, niin tässä on vielä viimeiset tilauspäivät, jotta tuote ehtiää jouluksi:

Peruslähetys: 11.12 Premium:
12.12 Express: 17.12

Ei kommentteja: