maanantai 9. heinäkuuta 2012

Antologia Apokalypso

Tässä se nyt sitten, ilman sen suurempia läpinöitä, on.

Se maanantai jota kannatti valvoen odottaa.

Päivä jolloin voin äärimmäisen tyytyväisenä sanoa, että nyt on vihdoinkin julkaistu se odotettu kirja eli: Antologia Apokalypso

Eli, ei muuta kun tästä linkistä sisään, jolloin pääset lunastamaan kyseisen kuolemattoman runouden kokoelman itsellesi - erittäin kohtuulliseen ja järkevään hintaan! Sillä eihän kuolematonta runoutta voisi koskaan hinnoitella, joten ainoastaan muodollinen korvaus tulee tapahtumaan tämän teoksen lunastamisen ohessa.

JA usko tai älä, mutta tämä hinta ei tullut itsestäänselvänä, vaan se saatiin kuin ihmeen kaupalla järjestymään kuumeisen sähköpostinvaihdon välitykselle, vain hetkiä ennen viimeistä toimeksiantoa! Eikä siinä vielä kaikki, vaan tämä 50% pudotus ei vaikuttanut lainkaan kirjan laatuun, ei sisäiseen, eikä ulkoiseen.

Tässä vielä asiaan liittyvät tiedotteet, jos haluat palata niihin:

Antologia FAQ (Kysymys & Vastaus-osio) 

Runon ja Suven Päivän Julistus!


PS. Tällä hetkellä kirjan ohessa oleva esittelyteksti on kokenut näemmä pienen muokkausteknisen vaurion, johon allekirjoittanut ei ole voinut vaikuttaa. Mutta hän pyrkii tekemään sen lähiaikoina, vaihdeltuaan muutamia (?) sähköposteja asian tiimoilta.

Ei kommentteja: