tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tee Se Itse-Tiistai: Näin Teet Itse Tulisuolaa

Tämä video on tarkoitettu jokaiselle, joka pitää tulisista asioista, kuten hot saucesta.

Nyt, allekirjoittanut ei itse liiemmin välitä juuri nimenomaisesta Schiratsa-kastikkeesta, mutta ymmärtämykseni mukaan, mikään ei estä tekemästä tälläistä tulisuolaa jostain muusta vastaavasta kastikkeesta.

Video on englanniksi, mutta koska se on video, on se erinomainen tapa havainnollistaa kuinka asiat tehdään, ja tästä syystä kielitaito ei ole niin välttämätöntä.

Vaan pieneksi selvitykseksi nyt vielä lisättäköön, että tuon mainitun koshersuolan voi korvata normaalilla karkealla merisuolalla.

Ja miten tämä herkku tehdään, on siis siten, että läimit kyseiseen suolaan mainittua soosia, ja kun tämä seos on kuivunut, on sinulla siis tulisuolaa (myös uunissa voit mainitun kuivauksen tehdä, jos sinulla on aikaa 8 tuntia pitää maustettua suolaa n. 175 C uunissa, niin siitä vaan).

Nyt, koska tänään on aprillipäivä, voit kysyä: Ei kai tämä vain ole aprillipila?

Vastaus on että ei ole.

Sen sijaan tämän aprillipila-aplikaatio on siinä, että tälläinen suola on loistava tapa tehdä jekkuja, etenkin heille joilla on vähemmän kiinnostunut suhtautuminen tulisiin ruokiin - mahdollisuuksien maailma on rajaton; tequila ja tulisuola, pöytätulisuola jne.


Ei kommentteja: