perjantai 27. marraskuuta 2015

#XeimianDesign: (Marras)Musta Perjantai - BLACK FRIDAY SPECIAL!Koska amerikoissakin on Black Friday eli "musta perjantai", pitää totta kai meidänkin sitä matkia, ja pistää sillä verukkeella tuotteita puoli-ilmaiseksi kuluttajille. Käytä siis tilaisuus hyväksesi, tai ole kuutio (be a square - kuten amerikkalaisperäinen anglismi asian ilmaisisi).

Vaan, nyt ilman sen suurempia bamplailuja siirtykäämme suoraan tuottenäytteisiin ja tietenkin tarjoukseen, joka on varsin antelias, sillä se myös kestää huomattavasti kauemman aikaa kuin (musta) perjantai.

Tarjous:

ILMAINEN toimitus kahden tai useamman tuotteen tilauksiin.
1 joulukuuta saakka
Kuponnkikoodi: 2gifts
Kauppa: XeimianDesign

Tuotteita:

Otetaanpa nyt pari esimerkkiä  tuotepaketeista, uusista ja vanhoista - muutoin asiakaalle jätetään täysi oikeus käyttää aikansa ja rahansa yhdistellessä tuotteita tuotekokonaisuuksiksi, putiikin puolella.

Viimeisin tuote, eli suunnitelma erottaa kuluttaja rahoistaan huipentuu uuteen Deathtimen "päättömän hienoon retro-paitaan", joka demonstroi suunnittelijan ja bändin taipumusta mustaan huumoriin ja sanaleikkisyyteen.

Tilaa reuhka tästä

Saatavana siis myös hupparina, jolloin saat oivallisesti kaksi tuotetta jotka ovat samanalaiset, mutta pohjimmiltaan niin erilaisia!

Klassikoista taas kätevänä tuotepakettina saat mm. seuraavan, säähän ja kaikkeen muuhun sopivan tekstuurikuosin, hupparina kuin myös t-paitana, niin miesten kuin naistenkin mallina.

Nyt heti tilaat sen (huppari) suoraan klikkaamalla tätä tekstilinkkiä!

Jos tämä innoitti sinut kulutushurmaan, sillä onhan kohta joulu ja muuta mukavaa, niin loput kaupan tuotteet voit tilata itsellesi täältä: XeimianDesign.

Toistan, täältä: XeimianDesign.

Ei kommentteja: