perjantai 28. lokakuuta 2022

Paras kotoinen kebab

 Tämä ohje on pakko jakaa, sillä on tämä sen verran hyvää. 


Vaan, menkäämme siis heti asiaan, ettei tästä tule klassinen nettiresepti, jossa jaetaan muutaman liuskan verran omaelämänkerrallisia elementtejä. 

Kotona tehdessä kebab paistetaan siis runsaassa voissa. Kun kebab laitetaan paistumaan, lyödään mukaan kokonainen chilipippuri - tällainen voissa grillattu chili voittaa mennen tullen ne säilykeversiot, kokeile jos et usko!

Kun kebab alkaa olla kypsää, heitetään mukaan kuutioitu tai viipaloitu tomaatti ja kummaltakin puolelta kypsennetty chili siirretään sivuun. 

Lautaselle levitetään jäävuorisalaattia, turkkilaista jogurttia tai smetanaa. Tähän lisätään chili, tomaatit ja kebab. Näiden päälle majoneesi (esim. aiolia) ja kebabkastiketta. Jos majoneesia ei ole, ei se haittaa, sillä kebabkastike ja aito turkkilaisen 10% jogurtti riittävät mainiosti!

HUOM! Et ole koskaan syönyt näin hyvää (koti)kebabbia. 

Ei kommentteja: