tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää Itsepäisyyspäivää Itsenäinen Suomi!

Kysyn Sinulta nyt arvollinen kansalainen, että voitko sanoa olevasi suomalainen, jos et nyt veronpalautuksien sponsoroimien mässäilyjen keskellä, huulet rasvasta kiiluen ja silmät pelkiksi mustiksi pupilleiksi laajentuneina, pysähdy ja tee mitä isänmaallisinta sijoitusta, varustaen itseäsi seuraavalla - hyvin ajankohtaisella, mutta silti niin ajattomalla -  ihokkaalla, joka toimii aina ja joka tilanteessa?

Miksi et tarkastelisi tuotetta tarkemmin, ja ottaisi omaasi klikkaamalla tätä tekstiä?
Ja vielä sellainen juttu, että vaikka tämä liikkeemme on auki näyttävästi 24/7, niin sain tässä juuri taannoin Marialta ,tuotantopäädystä, sähköpostiviestin.

Siinä hän informoi minua joulun aikatauluista - se taas lähettikö tuo teutoonitar joka minua aina silloin tällöin raporteillaan muistaa, minulle itsestään ns. kiihotuskuvia, mielessään pikkujoulutraditiot minunlaiset Mr Big C:n kanssa, on jotain mistä en voi mainita. - Että totaa...

Mutta nyt niihin joulun aikatauluihin!

Nimittäin, aivan kuten ei ihan aatonaattonakaan lähetetyt nyytit saavu perille aatoksi, vaan voivat tulla aikana jolloin jo suurin jännitys saada joulukortteja ja lahjoja on lauennut, niin samoin meidänkään painon ja lähettämön tontut (me käytämme aitoja, Korvatunturi EXPORT-tonttuja läpi vuoden!) eivät meinaa olla duunissa ihan aattoon asti, joten pitää Sinun tehdä tilauksesi VIIMEISTÄÄN 16.12.11 , ENNEN klo 11:59!!! Jotta saat tuotteesi jouluksi.

JA ethän unohda että laajan tuotevalikoiman lisäksi, meiltä löytyy myöskin kausituotteet, kuten nämä tonttulakit jotka eivät toki pelasta sinua täydelliseltä pikkujoulujuhlien idiootinmaineelta, mutta tekevät sinusta idiootin joka on myös hauska seuramies. Tässä olisi yksi esimerkki, ja lisää löydät kaupan puolelta:

Klikkaa tästä lisätietoja tai hankkiaksesi tuotteen
PS. Vielä ennen kun lopetamme, me joulun reilussa hengessä tiedämme, että tämä on aika jossa ideana ei ole pelkästään tuhlaaminen, mutta tuhlaaminenkaan ei ole pois-suljettu vaihtoehto, joten miksi emme tuhlaisi fiksusti?

Tämä koodi takaa ILMAISEN toimituksen kaikkiin yli 50€ tilauksiin, JOKAISEEN EU-maahan! VUODEN LOPPUUN! Eli tässä: FREESHIPEU

PPS. Ja jos satut olemaan Facebookissa, niin miksi et liittyisi iloiseen joukkoomme? Klikkaa tästä itsesi yhteisöön.

Ei kommentteja: