sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Persoonallisuustesti (TARKKA)

Koska kaikissa vähääkään kirjoittajan persoonaan suuntautuneissa blogeissa kuuluu olla persoonallisuutesti, niin päätin minäkin sellaisen nyt tähän postittaa - omine tuloksine, ja niiden kommentaareineen.

Ja koska pidän tälläisiä testejä inspiroivina, asetan tämän myöskin Inspiraatio-tagin alaisuuteen.

Testi on tässä.

Tulokseni oli:

Olet itsenäinen, looginen ihminen, jolla on sisäinen ideoiden ja mahdollisuuksien maailma. Toisten mielestä olet rauhallisen itsevarma, toisinaan jopa jääräpäinen, nykyisten olojen arvostelija, joka on vakuuttunut siitä, että asioita ja tulevaisuutta voi muuttaa. Kun asioita, teorioita, järjestelmiä tai olosuhteita tarvitsee muuttaa, on ihmistyyppisi kulissien takana tekemässä tarvittavia muutoksia. Kaltaisesti ihmiset vetävät helposti muitakin mukaansa kohti omaa päämääräänsä. Toisten mielestä olet joko inspiroiva tai sitten sinulla on heidän mielestään päähänpinttymä. Tämä mielipide riippuu siitä, miltä kannalta he toimiasi tutkivat. Olet sisäänpäin kääntyvä, ja toisinaan jopa ujo, ja luotat sekä loogiseen analyysiin että sisäiseen intuitioosi kun teet päätöksiä ja tärkeitä ratkaisuja. Tunteikkaampien ihmisten mielestä olet viileä, ja käytännönläheisten mielestä voit olla epärealistinen, mutta välität ainoastaan sellaisten ihmisten mielipiteistä jotka omasta mielestäsi ovat älykkäitä. Menestyt useissa ammateissa, sekä matemaattisilla että filosofisilla ja kirjallisuuteen liittyvillä aloilla. Parhaiten olet kotonasi teoreettisissa, analyyttisissä ja metodologisissa alueissa.

Tämä oli kyllä aika tarkka testi. Se yleensä näissä testeissä on, että olen aikalailla sellainen välimuoto intro- ja ekstrovertistä, että niistä on paha sanoa (tässäkin se oli melkein keskivälistä). Niin että jotkut paljon introvertimmät voivat sanoa minua showmieheksi, mutta lisätä että ihmettelevät kuinka silti voin keskustella syvällisistä mysteerioista. Ehkä se yleensä vetää introvertin puolelle, että arvostan ystävyydessä laatua enkä määrää, ja että tarvitsen yksinoloa latautumiseen (vaikka joskus joukotkin lataavat minua). Unohtamatta päiväunelmointia sekä päättelemistä. Samoin luovuus ja looginen analyyttisyys tuntuu näissä sulkevan toinen toisensa pois, eikä se nyt aina niinkään ole - kautta aivolohkojen intergraation! En vain koe henkistä tyydytystä, jos se on jompi kumpi, pitää olla molemmat. Kultainen keskitie, kiitos.

Ei kommentteja: