keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

SUPERTARJOUS: Kesä on Kassien Kulta-aikaa (tämä on jo ihan kreisiä)

Edellisen kassitarjouksen päätyttyä, tulee uutta vettä tupaan (näin uuden, suomalaiseen kesään istuvan sanontaperinteen mukaisesti).

Nimittäin diili on nyt seuraavanlainen:

50% off Retro-laukut: RETRO50
20% kaikki muut: INTHEBAG20

Tarjous voimassa 08/07/2014 - joten sinun on toimittava HETI.

Mistä?

Täältä (Xeimian Design)

Miten?

Kirjoita kuponkikoodi sille tarkoitettuun kenttään, tehdessäsi tilausta.

(Suosittelen että ostat näillä hinnoilla niitä vähintään kolme; voit antaa niitä kavereillesi, tai hitto vie, vaikka myydä voitolla eteenpäin!)

PS. Uusia malleja on tullut juuri tämän kunniaksi, ja ne löytyvät kaupan etusivulta, mutta antaakseni parit maistiaiset, laitan tähän suoralinkkeineen parit.

Ensinäkin legendaarinen ja putiikin suosituin kassi - pimeässä hohtavalla tekstillä - lähtee nyt puoleen hintaan:

Suoralinkki
Uutudeksi laskettakoon seuraava, joka teknisten ongelmien vuoksi on tässä kuvassa täysin väärän värisenä (alkuperäinen väri on musta, joskin väriyhdistelmiä saa vaihdeltua - kunhan vika on korjattu - en tietenkään aio estää sinua ostamasta laukkua näin ei-niin-huomiovaatimattomana-painoksena).

Suoralinkki

Tämä lähtee myös -50% alennuksella, ja tämä ei-niin-anarkistinen-retrolaukku, kelpaa niin arjen sankarille kuin hipsterille, sillä nykyisin jokaisella on tapana "syödä paskaa ja kuolla" ("eat shit and die") vaan todellinen haaste onkin elää tästä huolimatta, joku voisi jopa sanoa, että semmoista se kapitalismin koneiston hampaisiin joutuvan pienen ihmisen elo harmaassa arjessa pahimmillaankin.

Ei kommentteja: