keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Stop! Riisu Paitasi!

Ja vaihda uusi tilalle.

Nyt, oletko kyllästynyt maksamaan 1000€ vaatteesta jossa on “Oksennus alá Makkaraperunat”-kirjailu, mutta brändin merkki itse asiassa maksaa tuon hinnan?

Oletko kyllästynyt että muotipaitasi voi ostaa 10€ virolaiselta torilla, ja sitä käyttää joku hirveä juntti verkkariensa kanssa, samalla kun hän kävelee ne jalassa ja kävelysauvat kainalossa edelläsi kaupungilla?

Haluatko yksilöllistä, osuvaa ja todellisen ratkaisun makuista vaatetusta nyt?

Hyvä, täältä löydät kaikki niin Deathtimen virallisista fanituotteista muihin tuotteisiin jotka takaavat että saat seksiä tai ainakin huomiota yrittäessäsi sitä! (Mukana myös upouusi Hate Supreme-paita!)


Huom Uusi tuotteita tullut! Kauan odotettua Radio Home Studion paitaa saa nyt!
Äläkä unohda, että myöskin luomuversioita on saatavilla, niin Xeimian Chroniclesin kuin myöskin Radio Home Studion paidoista.

Tuotteet luonnollisesti valmistetaan Saksassa, joten nyt tiedät miltä tuntuu pukea päälleen Mersu, Bemari, Audi yms. mutta natsimarketin hinnoin.

Nappaa paitasi siis nyt, täältä, sillä se on minusta hyvä idea.

Kiitos.

Mottomme on: Asiakkaidemme tyytyväisyys on prioriteettimme!
(Paitsi jos se on vaikeaa, kannattamatonta, tai olemme vain kiireisiä ;)

PS. Osa wanhoista malleista on jo poistettu kaupasta, jolloin niistä on tullut keräilyharvinaisuksia – osoita että sinä olet fiksu ja pysyt mukana underground-vaatekaupan muodissa jossa mallisto on vaihtuvaa, ja sinä todella voit huomata miten olet saanut haltuusi jotain todella uniikkia, mikä parantaa sinun ja muiden käsitystä sinusta!

PPS. Koska tässä blogissa ollaan erikoistuttu vain mitä parhaimpiin asioihin ja miellyttävimpiin yllätyksiin, niin lyön tähän loppuun vielä Sinulle arvollinen asiakas tarjouksen josta et fiksuuden nimisssä voi kieltäytyä.

Nyt kun tilaat 40€ arvosta tuotteita, saat kaupan päälle verrattoman kantolaukun, joko kannettavaa tai sähköistä kirjanlukulaitetta varten. Tai mitä tahansa varten, joka nyt menee jomman kumman kokoluokan laukkuun!

Eikä siinä vielä kaikki, vaan nyt saat valita itse haluamasi painatuksen kyseiseen laukkuun, ja saat sen silti ilmaiseksi! Mieletöntä, kuin olisit pitseriassa jossa saa fantasiapizzan lisäksi fantasialaukkuja! 

Pistät vain kuponkikoodiksi: Freesleeve

Mutta muista, tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan


Ei kommentteja: