torstai 14. lokakuuta 2010

Stop: Riisu Paitasi!

Ja vaihda uusi tilalle.

Nyt, oletko kyllästynyt maksamaan 1000€ vaatteesta jossa on “Oksennus alá Makkaraperunat”-kirjailu, mutta brändin merkki itse asiassa maksaa tuon hinnan?

Oletko kyllästynyt että muotipaitasi voi ostaa 10€ virolaiselta torilla, ja sitä käyttää joku hirveä juntti verkkariensa kanssa, samalla kun hän kävelee ne jalassa ja kävelysauvat kainalossa edelläsi kaupungilla?

Haluatko yksilöllistä, osuvaa ja todellisen ratkaisun makuista vaatetusta nyt?

Hyvä, täältä löydät kaikki niin Deathtimen virallisista fanituotteista muihin tuotteisiin jotka takaavat että saat seksiä tai ainakin huomiota yrittäessäsi sitä!Nyt valikoimista löytyy myöskin kauan odotettu ja paljon kysytty pitkähihaisten mallisto! 


Eikä siinä ole vielä läheskään kaikki, vaan zekkaa tämä:


Eli osoituksena ihmisrakkaudesta ja hyvänä jätkänä olemisesta, en vain takaa että saat lämmintä päälle pantavaa (ooh, sanoin pantavaa) jossa hihat ovat sitä mittaa että voi pyyhkiä vaikka nenäsi (tai mikä nyt kaipaakaan sutaisua) vaan myöskin tällä koodilla saat -30% alennusta kun ostat 3  pitkähihaista tuotetta (tai useamman)!


Koodi siis oli: ADDSLEEVES


HUOM: tarjous on voimassa VAIN RAJOITETUN AJAN.
[Toim. Huom. Noin pari viikkoa]

Joten luotan siihen että Sinä olet se fiksu tyyppi, joka hyödyntää tarjouksen eikä istu koneen ääressä muttailemassa tai josittelemassa, sormi ties missä!

Äläkä unohda, että myöskin luomuversioita on saatavilla, niin Xeimian Chroniclesin kuin myöskin Radio Home Studion paidoista.

Tuotteet luonnollisesti valmistetaan Saksassa, joten nyt tiedät miltä tuntuu pukea päälleen Mersu, Bemari, Audi yms. mutta natsimarketin hinnoin.

Nappaa paitasi siis nyt, täältä, sillä se on minusta hyvä idea.

Kiitos.

Mottomme on: Asiakkaidemme tyytyväisyys on prioriteettimme!
 (Paitsi jos se on vaikeaa, kannattamatonta, tai olemme vain kiireisiä ;)

PS. Ja kyllä, vaikkei vielä olekaan joulu, niin siitä huolimatta uusia tuotteita on tullut!

Esim. Rahaa Palaa:Sekä perhemallisto, jonka tilaamalla voit jo hyödyntää -30% alennusta!
Iskälle:
Äiskälle:
Ja tietenkin perheen omalle sinappitehtaalle on omansa:


Hanki siis nyt mallisto mikä saa naapurit kateellisiksi, ja teidät varmistumaan siitä että perheenne nähdään tulevissa linnanjuhlissa! Käy hakemassa nyt oma Sikanautaperhemalliston tuotekokoelma!

PPS. Osa wanhoista malleista on jo poistettu kaupasta, jolloin niistä on tullut keräilyharvinaisuksia – osoita että sinä olet fiksu ja pysyt mukana underground-vaatekaupan muodissa jossa mallisto on vaihtuvaa, ja sinä todella voit huomata miten olet saanut haltuusi jotain todella uniikkia, mikä parantaa sinun ja muiden käsitystä Sinusta!

Ei kommentteja: