perjantai 17. joulukuuta 2010

Virallinen Joululista 2010

Yleensä olen pitänyt blogeissa havaittavia listoja miehistä seksuaalisesti pitävien ihmisten (naiset ja homot) hommina. Kuitenkin nyt joulun kunniaksi julkaisen itsekin vastaavan, sillä se on tarpeellinen, jotta ihmiset tietäisivät minulle tärkeistä perinteistä edes marginaalin verran. Tämä on aika hyvin mieheltä joka omistaa ainoina virallisina joulukoristeina mustan enkelikynttilän pidikeen, joulupukkimukin, rikkinäisen kynttelikön ja jouluisan pienen pöytäliinan joka on näemmä nyt hukkunut! (Jossain on myös jouluvalot, joita ei sen koommin ollakaan nähty).

Nämä eivät ole paremmuusjärjestyksessä, vaan sulassa sovussa.

Hyasintti, onko parempaa tuoksua? (Mahdollisesti minisitrukseni kukat)

Raakaa Lihaa-Sarjakuva. Olin tuon joulun aikoina eräässä pienessä kirjastossa töissä, ja sain puhuttua että he tilaisivat tätä sarjakuvaa. Siitä tuli heti joidenkin hitti ja joidenkin kummastuksen aihe. Itse olin tiiraillut sitä joistain ilmaisjakelulehdistä ja ihastunut välittömästä. Voidaan sanoa että se onkin yhä lempisarjakuvani.
Alivaltiosihteerin ja  
Kummelin jouluspeciaalit


Samoin hyvin kontroversaali Fatpie:n vastaava:Oma joulukokoelma, joka sisältää hyvinkin harvinaisia ja tarkoin valittuja, vaihtoehtoisia joululauluja.

Näyte tässä, tämä biisi jollain tavalla sopi erinomaisesti tämän vuoden teemaan joka tiivistyy sanoihin:
"My tables been set for but seven,
just last year I dined with eleven."ja  Ren and Stimpyn joulukokoelma:


Viikatteen joululevy:


Myös Ajattaran joululaulut ovat legendaarisia ja kuuluvat joulun kynnykselle:


Viewtiful Joe 2. Pari joulua sitten pleikkarille saamani tasohyppely jossa joka vuosi jään samaan kohtaan. Päähenkilönä on mahdollisesti homoseksuaalinen supersankari ja tämän transvestiittiystävä(tär). Pelin piirrettymäisyys kuitenkin miellyttää minua suuresti.

Bad Santa (Klikkaamalla nimeä, pääset ensimmäiseen osaan, ja osia seuraamalla saatat nähdä jopa koko leffan - talo tarjoaa, hyvää joulua ;)


UUTUUS: vuosi sitten joululahjaksi saamani Planet TerrorHuuhtadorfen osti minulle tämän, ja toimitti pinkeissä papereissa, tässä on ehdottomasti klassikon ainesta (myös tasohyppely oli häneltä) - luonnollisestikaan ei mikään kovin jouluinen leffa, mutta hei, joulun odotukseen liittyvä! Lisäksi tässä leffassa on kerta kaikkiaan mahtava B-luokan kauhuleffafiilis jonka viihdyttävyyttä on paha mennä kieltämään. Saa nähdä seuraako sitä Machette, jonka saatan tosin mennä katsomaan vasta Tapaninpäivän ajelun kunniaksi. Yleensä Joulupäivä menee loivennellessa aaton ahtamista.

Glögi, alkoholilla tai ilman. Yleensä se on ollut 21 % jaloglögi, jonka nimeä en nyt muista. Tämän vuoden suosikki on yhtä väkevä vuosikertaglögi joka on kyllä maistuvaista. Sitä myydään tyylikäissä saviruukuissa joissa on aito korkki.

Tuoksukynttilä, mielellään kausituoksu, vaikka tämä taitaa jäädä tänä jouluna uupumaan, tuntuu että nuo suolalyhdyt ja musta enkeli ovat nyt vakiinnuttaneet paikkansa. Sekä tietenkin tuoksulyhty.

Munatoti. Suhteellisen uusi tuttavuus. Mutta ah niin mainio. Ystäväni, herra Arvi Lintta, yritti tehdä sitä myös pienoisissa pieruissaan ja päätyi katastrofiin jossa heitteli joukkoon mm. jauhoja! Itsekin juomaa jo hieman maistaneena tulin kiehauttaneeksi loput totini lähes alkoholittomaksi munakokkeliksi!

Tässä vielä munatotiresepti jota käytin.

4 dl Luomumaitoa

2 dl (luomu)Kuohukermaa

2 Omega3-munaa

2-3 rkl Hunajaa

1 tl Vaniljasokeria (ei vaniliini!)

2 dl Rommia (voi käyttää myöskin brandya tai viskiä)

Muskottipähkinää jauhettuna pinnalle.

Kuumenna kermamaito höyryäväksi. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon kuuma maito ja alkoholi. Pinnalle muskottipähkinää.

Näiden ainesten oli määrä peittää tuon ruokottoman huonon rommin ominais- ja jälkimaku (käytin Baltic Light-rommia, mikä tuoksahti pontikalle!). - Mietinkin että jos ne sen tekevät, on minun työni tehty tältä erää, ja niinhän se olikin!

PS. Emmehän toki unohda, että joulu on antamisen aikaa. Tästä syystä annan nyt alennusta huimat 15% joka tuotteeseen Xeimiandesign-paitaputiikissa, tällä koodilla:  YOUMADEIT

MUTTA jotta tästä alennuksesta olisi sinulle hyötyä, on sinun hyvä ja hauska tietää, että se tuli voimaan tänään eli 17.12 ja se kestää vain 29.12 saakka. 

Eli suosittelen toimimaan mahdollisimman nopeasti, jotta tarjouksen ainutkertaisella kosketuksella saatavat tuotteet ehtivät sinulle pukinkonttiin.

Sillä, etkö sinä olekin ansainnut antaa itsellesi tälläisen lahjan? Puhumattakaan siitä minkälaisena, avokätisenä hyväntekijänä jona sinut tunnetaan, niin luonollisesti nämä tuotteet saavat löytää itsensä myös ystäviesi lahjakontteihin. (Minä ehdottaisin että ostaisit vähintään 2000 kutakin, ja eri kokoja, ja näin vaatetat koko taajaman!)

Ja mainittakoon vielä sellainen seikka, että näin pakkasten aikaan on myös uusi ja riemastuttava mallisto tullut ulos, eli Ei Lämpene-mallisto. Niin herrasmiehille kuin rouvasnaisillekin..

Unohtamatta myöskään kausituotteita, eli tonttulakkeja:

PPS.Ja tietenkin oikein Hyvää Joulua ja vielä parempaa uutta vuotta teille kaikille pienille vaaleanpunaisille nännitorttusilleni! - Älä unohda täyttää tätä vetoomusta hyvän asian puolesta!

Ei kommentteja: