perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannustoivotus 2013!

Tässä juuri kun sain alas, eilen eurolla ostamaani persikkakiisselin, joka toimi jälkiruokana erinomaiselle pyttipannustartterille (nyt tiedän miltä hyytelöintiaine ja persikkaesanssi maistuvat yhdessä) totean samalla, että nyt on tullut aika toivottaa teille pikku termiiteille hyvät juhannukset.

Allekirjoittanut joutuu tänä vuonna - tai pääsee - viettämään kaupunkijuhannuksen, joka lienee järjestysluvultaan toinen tahi kolmas.

Mutta tämän juhlan, joka aina tulee täysin puuntakaa ja edustaa kesän loppumisen alkua, vuoksi onkin syytä pistää tähän samaan yhteyteen pari asiaan liittyvää opetus- ja varoitusvideota.

Näin jokaisella on hyvä ja informoitu mieli, jonka sitten voi sumentaa erinäisin päihtein.

Ensinä, juhannus on romantiikan aikaa, ja tästä syystä on syytä osata valmistautua oikein.
Mutta koska juhannus on myös erityisen suosittua aikaa "hukkua pala kädessä", on meidän syytä pitää itsemme poissa tilastoista, ja tällöin tämä opettavainen video, joka myös on paras Titanic remake tähän mennessä, on myöskin syytä esittää.Mutta nyt, hyvät juhannukset pikku kuksiaiset!

Minulla on punaviiniä, ja se on kaikki mitä teidän täytyy tietää.

Paitsi ai niin, sellainen juttu vielä, että kannattaa pysytellä kanavalla sillä minun olisi tarkoitus - riippuen pitkälti kisakunnosta - viimeistellä eräs viihdyttävä erikoisraportti, jota on sitten kiva lukea näin juhannusviikonloppuna! 

Ei kommentteja: