keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Sinun Ei Tule Uskoman Naistasi

Tämä juttu on välillä unohtunut mielestäni, ja välillä sinne myös palannut, ja koska nyt on kyse jälkimmäisestä, minä kerron sen.

Olin eräänä kauniina, kesäisenä syyspäivänä erään kahvilan jonossa.

Huomasin jonosta läheisessä paikassa istuvan melko hyvännäköisen ja hyvässä kondiksessa olevan blondin, jonka iho oli erittäin hyvässä kunnossa, hohtava ja kuparisen ruskettunut. Myös silmät olivat kauniit.

Nainen puhui jotain murretta, ja kovaan ääneen puhuikin.

Syynä se, että toisessa päässä oli hänen ystävättärensä (näin uskon) jolle hän kertoi elämän menoa.

Ja koska tämä kahvila oli kerran hyvin pieni, en välttynyt kuulemasta mitä hän pakisi - toisaalta, jokainen meistä pyrkii salakuuntelemaan toisen puheluita tuollaisissa tilanteissa, joten selitys on melko turha siksikin.

Keskustelu huipentui mieheen, blondin mieheen.

Tämä nainen oli ammattillainen, esim. ravitsemuksessa, ja oli selvinnyt että hän oli saanut tuon pitkän holjoppimiehensä siihen myös mukaan (käännös: alituista nalkuttamista, yhdistyneenä rakastuneen miehen epätoivoiseen miellyttämisen tarpeeseen ja uhrautuviin rakkaudensa osoituksiin).

Mutta pitää varoa mitä haluaa; nainen kertoi että tuo muutenkin hoikka ja pitkä mies on kuin anorektikko, sillä hän harrastaa niin tunnollisesti näitä raaka- ynnä muun vastaavan suuntauksen syömisiä, että siinä rupeaa terveellinen ruokavalio jo käymään terveydelle.

Esim. mies oli tullut ylpeänä kertomaan naiselle, kuinka hän oli syönyt saman verran jotain salaattia kuin nainen, johon nainen oli parahtanut että hehän ovat ihan eri kokoisiakin ja mies tarvitsee enemmän ruokaa, koska on mies.

Astellessani ulos, juomaan red eye-kahvini lämpimään ulkotilaan, kuulin kuitenkin vielä parhaat:
"Miksi sen pitää olla tuollainen feikki? Miksi se ei voi syödä kuten miehet, miesten ruokaa?!"

Joten, mitä tästä opimme, suomalainen mies?

Sen, että seuraavan kerran kun löhöät sohvatuolilla, juot ties kuinka monetta keskioluttasi, samalla kun kuorit jo jauhoista ja rasvoista koostettua b-luokan lenkkimakkaraa, ja naisesi alkaa nalkuttamisen tottumuksistasi mitä tulee niin liikuntaan kuin ravintoonkin, niin sano:
"Teen tämän meidän parhaaksemme, rakas."

Suositus: Tämän jälkeen haukkaa makkaraa, kulauttaen makuelämyksen alas raikkaalla, naisesi tuomalla oluella. Ehkei pieni röyhtäyskään olisi pahitteeksi?


Naisten ehkä pitäisi oppia kysymään oikeaa kysymystä, jolloin "mistä löytäisin täydellisen miehen"-kysymys on väärin aseteltu, kun taas oikea muoto olisi: "Mistä löytäisin täydellisen epätäydellisen miehen?"


Ei kommentteja: