keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

G: Herätä Minut Kun Löydät Minut

Runokirjani on viimein valmis ja myöskin sen kuvitusongelmat ja kysymykset on ratkottu – kuvittajat pitäköön tunkkinsa; “Viisaus auttaa viisasta voimakkaammin kuin kymmenen vallanpitäjää, jotka ovat kaupungissa.” Sillä minä en luovuta. Olemme nyt ihanteellisessa tilanteessa, eli kansikysymys on kunnossa ne ovat nerokaat ja täydelliset sinällään. Entä sisältö? Sisältö on kuolematonta runoutta.
Uiskentelen omassa lahjakuudessani kuin keltuainen valkuaisessa.
Luojan kiitos asia on näin. En pitäisi tilanteesta jos se olisi huonosti.


Puhuin tästä eräälle runojeni ystävälle joka sanoi ottavansa nimmarillani painoksen ja tekevänsä sillä omaisuuden. Sanoin että jossei muuta siitä voi tehdä edukseen vekselin ja että hän voi sitten ostaa naapuristani kultaisen talon, ja todeta: kerrankin saan asua ihmisten tavoin. Hän voi vain joutua kestämään kun kävelen punainen tupakkatakki päälläni tiluksillani laakeriseppele päässäni, samalla kun barokkiajan pulleat, valkoiset naiset loikoilevat lehmusten varjoissa ja nuorista pojista koostuva kuoro harjoittaa runonlaulantaa. Minun runojani!Ihmettelin natsimarketin jonossa että miksi viiltävä paskanhaju on paikalla. Aloin epäillä pientä ja jostain heränneen näköistä ja alkoholijuomia mielellään juomaa miestä. Kun haju alkoi olla vakio, minun oli pakko vilkaista että olisiko hänen housuissaan muodostelma ja voihan vittujen kevät, oli! Miehen housuissa oli, suoraan pakaroiden alla ruskea, märkä, laajanlainen alue! Siinä vaiheessa vaikka olenkin rivon huumorin ystävä, minä sain alkaa nieleskelemään etten oksenna. Mitä ihmettä hän oikein ajatteli? “Hmm, tuli sitten paskat housuun, joten lähdenpä kauppaan kaljaostoksille!” Minulla ei ole koskaan ollut mitään laitapuolenkulkijoita vastaan, ja tämä itse asiassa ei edes vaikuttanut sellaiselta vaan lähinnä joltakin jonka kesäloma on venähnyt, mutta jos nyt mielii hakea itselleen lämpöä paskantamalla housuihinsa niin eikö todellakaan ole muuta paikkaa mennä kuin kauppa? Vielä jos se kakkipöksy hymyili, niin se oli kyllä todella inhottavasti tehty! Kaivoin Siipikarjapaikasta säästämäni kosteuspyyhkeen ja pyyhin käteni sillä myyjä oli hän olisi saanut jotain tahmeaa käsiinsä tuon miehen kanssa asioimisen jälkeen. Älkää säilyttäkö rahaa suussanne, se on maailman saastaisin asia.


Viime viikonloppuna oli Providence Fest, jonne minun piti mennä, ainakin jos olisin saanut realisoitua siinä määrin omaisuuttani. Se oli naiivia kuvittelua että tuo lennokas suunnitelmani olisi onnistunut. Mitään en saanut myytyä ja mihinkään en myöskään lähdettyä. Vittumaista sellainen on kun hyvä putki katkeaa, Paradise Lost, Type O Negative nuoruusvuosien järisyttävistä orkestereista onnistuin näkemään vaikka se mm. tiesi aikoinaan rokulipäivän ottamista töistä. Nick Cave olisi ollut luonnollinen jatke, mutta mikään ei ole varmaa ei edes epävarma.


Kävin Irman kanssa neuvottelua sillä hän oli vastaavassa tilanteessa kuin minäkin, hän keksi mennä sinne töihin ja pysyin itsepintaisesti omassa suunnitelmassani.


Minä: Kaksi paitaa ja lärvilootallinen punkkua. Alaikäinen pissiskuski ilman korttia.
Hän: Ei töissä saa juua. Enkä tartte pissiskuskiakaan kun suosin vihreetä veeärrää.

- Niin, minäkin suosin vihreää vaihtoehtoa. Minulla on vihreä auto jossa mahtuu istumaan kunnolla kaksi.

- Mikä muuten se yöpymispaikka siellä koululla, sen lattialla, oli?

- Työntekijämajoitus. Sorry, ei asiaa punkkurokkareilla sinne. Mut näkyykö sitä valoa jo?

- No itsepintaisesti hieron suunnitelmia, viimeiseen saakka. Itse asiassa olisi tiedossa jo 3 päivän lippu 70€ mikä on säästöä. Joten lähinnä mietin että missä siellä voi majottua jos nyt saa tuon lippujutun vaikka kuntoon?

- Hyvä diili tuo lippu! Leirintäalueella. En nyt keksi tähän hätään muuta ellet sitten pokaa jotain seinäjokelaista pissistä joka vie sut kotiinsa ja syöttää ja pesee selän... Mut seinäjokelaisen löytäminen sieltä voi osoittautua neula ja heinäsuopa -tyyppiseksi juonikuvioksi.

- Täältä löytyy. Camp Provinssi on se lähin ja se kai oli se minne oli myös ennakkovaraussysteemi, joten joudut tässä vaiheessa luultavasti turvautumaan kaukaisempiin vaihtoehtoihin. (Ellet väärennä leirintäranneketta ja tunkeudu jonkun pissiksen telttaan nukkumaan.) Ajoissa saapuminen kannattaa.


- Ah kiitän infosta. Tästä tulee vielä jännää tai pannukakku. Hmm, jos tulen hyvissä ajoin paikalle, älästi, ja sanon etten voi käyttää ranneketta sillä minulle ei ole vaatteitakaan, saanko osakseni ymmärrystä ja auliuutta, yösijan, ja sisäänpäässyn ja oman lavanumeron?

- Damn, eräs mikä olisi kyydin kannalta dolce & utile olisi siskoni miehen lapsenpaskankakaranvärinen antiikkinen asuntoauto. Siellä voisin lepuuttaa itseäni väliajoilla ja öisin. Mutta sen kanssa pitäisi matkaan kyllä lähteä jo tänä iltana. Se ei ole niinkään urheilullinen. Ei kyllä sitten pätkääkään. Se on wolkkari.

-Epäilen vahvasti tota ensimmäistä. Eiköhän ne ole jo nähneet kaiken.

- Mutta se olisi hyvä keino toteuttaa tuo pissis-suunnitelma. Kun he näkisivät minut tepastelemassa siellä kreikkalaisroomalaisessa habituksessani, ne valkoiset pohjalaisneitseet uskoisivat että tuo kaunis nuorakainen on joku tarunhohtoinen "intomies" ja he antaisivat minulle kaikkensa.
Näin saisin oivasti hoidettua kaikki nuo käytännön toimet.
Näkisit lopulta kuinka minut kannetaan kantotuolissa, asunani vain pikkuhousuista tehty turbaani.
Maksusta antaisin täysin käsittämättömiä aforismeja kysyjille.

Päivä jolloin aurinko otti minua.


Samalla herra Kaizu kyseli minua torstaiseuroihin, eli ryyppäilemään kanssaan kaikkea viskin ja kotitekoisen viinin ja oluen pariin. Mies taivasteli että eihän torstaina hurskaiden kristittyjen sopisikaan ryypätä. Minä annoin mahdollisuuden viikonlopulle mutta hän ei taas tiennyt, enhän minäkään vielä tiennyt mutta jos Providence Fest nuo pohjalaiset heimo-orgiat jäisivät väliin niin kyllä jotain piti keksiä. Mutta Kaizu menisi veneilemään, sanoin että jos hän tuo paatin Kaukajärveen, niin voimme sijoittaa sen keskelle järveä ja ammuskella uimareita värikuulapistooleilla, sitä ajatusta kannatettiin.


[Niinä päivinä, eräs mies joka taluttaa mäyräkoiraa on nähnyt minut useina kertoina, eilen näin hänet puhumassa kännissä mopotytöille, hän kysyi koska voi nähdä minut jälleen. Mies meinasi Qigongia ja metsälampea. Liikkeet joita teen..ovat hyvin kauniita? Eläimet eivät pelkää niitä myöskään. Laki on olla sovussa luonnon kanssa, sillä luontoa määrää Sana ja Sana on Jumala ja eikä ole mitään muuta Jumalaa kuin.]Kävi kuitenkin niin että Irman kanssa ei menty Providenceen mutta pariskunnan toinen puolisko eli Raimo sen sijaan oli saanut kaveriltaan VIP-liput johonkin raappahousupaikkaan. Joten sinne vei tieni, ja koska asun Tampereen maaseudulla kulkee täällä yhtä taajaan linja-auto kuin Sontalahdessa eli tietyn kellonlyömän jälkeen se kulkee yli tunnin välein ja minä tietysti myöhästyin joten Raimon piti tuoda jonolle lippu jonka avulla sitten uiskentelin ihmismassojen lomitse sisätiloihin.Mikä sen paikan nimi oli? Suomeksi vaikka Juice Ei Ole Täällä on aika sattuva käännöslauselma. Paikka ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta sellaiset paikat ovat parhaita käydäkin VIP-henkilöinä koska ei ainakaan tarvitse maksaa sisäänpääsemisestä. Päätin koittaa paikan tanssiominaisuuksia, ne olivat hyvät koska DJ Asian Version NES soitti klassikoita siten että irrottelin kuin wanhan kansan intomies ja Raimon kaveri sanoi: “Tuo mies ei ainakaan häpeile olemassaoloaan..meni suoraan keskelle tanssilattiaa”.

Paikalla oli runsaasti naisia. Kun olin tekemässä perjantaina tutkimustyötä, johon palaan myöhemmin, soitteli Raimo juuri kun oli hautausmaalla ja sanoi ohimennen “Sinne on kutsuttu mm. 150 naista..” jolloin päässäni alkoi soimaan Rafaelin Enkelin death metal versio ja lupasin ilmoittaa jos minulle ei tule mitään seuraavana päivänä. On tässä vaiheessa selvää miten kävin.

Loppusijoituspaikkanamme ennenkun ojentaiduimme pihalle oli boheemien sohvat, niissä olimme rennossa asennossa, samassa asennossa ja puhuimme taiteesta, inspiraatiosta ja salaisuudesta mitä tulee foliohattuihin (sähkölaitteiden on epäilty häiritsevä korkeampien meditatiivisten tilojen kannalta välttämättömiä alfa-aallokoja, siksi joku keksi suositella foliolakkia). Kerroimmeko siitä että jos omaa suolistovikoja voi olla juutalainen? Sen kertominen messiaanisten juutalaismielisten seurakunnassa nostaa ylistäviä aplodeja “...minulla on suolisssa vikoja...” mutta entä sosialisointi ja treffit? Vieressä istunut nainen oli selvästi huvittunut koska me otimme tilamme, aikamme, paikamme ja äänemme oli läsnä, minun erityisesti sillä on puhuttava artikuloiden ja kuuluen. Kerroin myös Raimolle eräänlaisena epifaniana, että tässä baarissa ja muissakin keskimäärin jokainen pelleilee, pitää yllä roolia ja on pohjimmiltaan täysin hukassa (tai hullu). Mieleeni tuli jostain syystä kohtaus Buddhan valaistumista edeltävästä tilanteesta kun hän pitkän asketismin lopettamisen päätteeksi melkein nälkäkuolemaan ajauduttuaan, meni pesulle, romahti ja lähes hukkuikin..tällöin hän muisti lapsuudestaan muistikuvan kuinka hän katseli isänsä aloittelevan kausittaista kyntämistä, jolloin hän oli langennut luonnolliseen keskittyneeseen tilaan joka oli autuas ja miellyttävä kaikessa virkistävyydessään. Tämä on jhana, joka kiehtoo minua suunnattomasti vieläkin.

Tiskillä saatoin huomata miten talebanit pitävät yhtä, baarimikko sanoi tietämääni naista lämmitelleelle samalla värikartalla olevalle miehelle ääneen SUOMEKSI että teidän pitäisi olla yhdessä, miksi se piti sanoa suomeksi jos se oli vain miehelle? Olipa siinä ovela veto. Sain juoman ja tämä The Slack Lover tarttui vaistomaisesti juomaani, minä tartuin siihen myös vaistomaisesti ja katsoin häntä ja hän päästi irti ja sanoi jotain ja kysyin että mitä ja hän sanoi ettei mitään.

Boheemilla sohvilla joilla loikoilimme oli vieressä seurue, sen huvittuneen naisen seurue siinä oli “sieluton Björk” (Raimon tulkinta naisesta) jolla oli hot pantsit jalassa, katuversiot – ehkä. Se oli juuri sellainen täyttä tissiä ja persettä oleva rotunainen johon törmää joskus, lähikaupassa vaikka. Tullessani kassalle rotunainen, jonka hiukset olivat vahvat ja korkealla ponihännällä kuin amatsonilla. Hän ronkki muovikasseja polviltaan niin että hänen latinotakapuolensa oli otettavissa nopealla tarttuvalla otteella sillä nyt on kevät. Minä puhuin tutulle myyjälle ja mietin että kirjottaisinko kotiin päästyäni eroottisen novellin “Keväinen matka kassaneidin selässä”, siitä tulisi 18 sivuinen veto. 17,5 sivua olisi yksityiskohtaista, yhdynnän kuvaamista ja sen kirjoittaminen kestäisi kauan sillä mielikuvituksen ottaessa vallan olisi vaikea hillitä mielijohteitaan. Sen sijaan tämän Sieluttoman Björkin hämmästyttävän tavallisen näköinen, pulipäinen verkkatakki mies jonka sylissä tuo naaraspeto kiehnäsi vilkuili minua, minä en olisi ehtinyt jos olisin ollut hän sillä nainen olisi syönyt minut elävältä. Raimolle tokaisin brooklynin aksentilla: Chicks come unto me. Mihin Raimo nauroi sillä se oli sen verran nasevasti sanottu tuossa tilanteessa. Naiset jotka nähdessään alkaa kuulla My Sharonan soivan.

Poistuimme paikasta ja vaistomaisesti menin Bop-pillssiin, ilta ei ollut karnevaalimainen vaan sateinen, eksistentialistisesta pariisin koulukunnasta, muistin lättähatun jonka kanssa vilkuilimme toisiamme niin että kun toinen oli katsonut pois toinen katsoi takaisin, onko siinäkään nyt mitään järkeä?

Siellä ei ollut oikein mitään eikä ketään, jotenkin haamumainen tunnelma vain mennneistä ajoista. Raimo meni kotiin, siellä on Raimon asunto. Minä menin sisälle ja siellä ei saanut enää edes polttaa, siellä oli tuttuja naamoja mutta minä olin niin uupunut.

Paikassa oli vanhempi mies, ei vanha mutta minua vanhempi. Mies oli jotenkin rauhoittavaa ja rauhallista seuraa, sellaista aidonlaista kuin olisi samassa satamassa odottamassa pääsyä turvallisille mutta jännittäville vesistöille, aamuun tai vain onneen. - Parempi kuin tuhat merkityksetöntä naista on yksi merkityksekäs mies, jonka tavatessaan tulee rauhalliseksi. Oli siellä kyllä albinokin, ja Dolly & co. Rehvastelin jotain Dollyn naispuolisille kavereille, mutta kaikki meistä oli kiireisiä, turhamaisia. Albinon silmissä oli kalvo ja ne olivat kuin häränsilmät. Mies kertoi paikoista joissa on naisia, juuri se viime viikonlopun paikka on hänestä sellainen ja minusta se puhe ei johtanut mihinkään rakentavaan.

Tanssin hitaita ja taas nainen sanoi joka itse on ainakin yli 25 että olen alle 25. Hän ei tällä kertaa edes kysynyt mikä on ikäsi, vaan sanoi suoraan olet 23-24. Johtuuko tämä kaikki Tiibetiläisistä Aamuriiteistä, Qigongista ja muista rakastetuista sielun taiteista ja tieteistä – Luoja yksin tietää ja suo. Tuo nainen oli läheinen, lämmin, miellyttävä ja pieni mutta oikeista paikoista pehmeä ja hän sanoi että minulla piisaa itseluottamusta.


Sunnuntaina oli krapula ja jatkoi viikonlopun erikoisteemaa, eli Tampere Koodin ratkaisua jonka rinnalla Da Vincin vastaava on hömppää. Sain Raimolta mielenkiintoisen sähköpostin joka oli täynnä vihjeitä Tampereen erityisistä yksityiskohdista. Erästä ja viimeistä niistä olin tarkastamassa sunnuntaina kun Tubbs ja kaverinsa tuli paikalle, he ihmettelivät miksi otan valokuvia rakennuksesta joka on täynnä pöllöjä jotka ovat esim. Bohemian Groven symboli. Kerroin ja he yrittivät ymmärtää mutta se oli kuin olisi vetänyt solmua tiukemmalle. Miten voi kaivaa syvemällee ilman että menee pintakerroksen läpi ja miten voi syventää ilman perusteita?


Perjantaina tein pääosan tutkimukstani ja otin mukaan myös ne havainnot joita olen jo ennen kuulemiani huhuja ihmetellyt.


Suositus on että tämä raportti pitäisi lukea CSI Miamin Carusson äänellä.Paikka: Arboretum. Kohde: Vapaamuurarin hauta.

Lainaus: Tampereen vapaamuurarin hauta ei ole kenenkään hauta, vaan se on Hatanpään kartanon puistossa sijaitseva iso luonnonkivi, johon on hakattu kreikankielinen teksti, joka on suomennettuna "Herra tuntee omansa. Timoteus 2:19".

Kaiverruksen arvellaan olevan peräisin 1700-luvulta Hans Henrik Boijen ajoilta. Vapaamuurarin hauta on Tampereen vanhin julkinen muistomerkki.Tarkistin Raamatun alkuperäisestä tekstistä tuon kohdan.

Ja se ei itse asiassa mene noin kuten tuossa on käännetty.

Se menee hieman eri muodossa siellä, mutta se ei ole "vain" että "Herra tuntee omansa".

Vaan:

siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa"

Onko tämä kaiken alkupiste?

On myöskin muita paikkoja.

Suuri kompleksi nimeltä Finlayson.

Mikä siinä on kiintoisaa, on että siellä lähistölllä on seuraavat kohteet:

- Pikkukirkko

- Finlaysonin palatsi

Käsittelen seuraavaksi ne.

Minulla on tältä päivältä kerättynä kuvamateriaalia, minä näet tarkoin varmistan aiheet joita käsittelen jotta totuus pysyisi selvillä!

Jokainen joka haluaa elää ja rakastaa totuutta, valmistautukaa matkalle jonne vien teidät.

Finlaysonin pikkukirkossa on mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Lootuskoristeet.

On olemassa kolmenlaisia lootuksia.

Punainen, joka on tuttu intiasta.

Mutta myöskin sininen lootus, ja valkoinen.

Kirkon lootuskoristeet ovat kaksi valkoista lootusta kirkon sivuilla.

Kolme sinistä joista yksi suuri, kirkon edessä.

Kyseiset lootukset ovat olleet aikoinaan muinaisten egyptiläisten sekä mayojen salaismenoissa sillä niissä on huumaava vaikutus.

Mikä yhdistää eteläamerikan intiaaneja ja egyptiläisiä?

Pyramidit.

Entä mikä yhdistää kaikkia pyramideja?

Nefilimit ja Valvojat.

1.Mooseksen kirja:
6:1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
6:2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
6:3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
6:4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
6:5 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6:6 niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.


Mielenkiintoista.

Entä mitä tapahtuu kun yhdistää kaikki lootukset tuosta kirkosta?

Ylimpänä yksi sininen.

Toisena korkeudeltaan sivuilla olevat kaksi valkoista.

Ja jälleen edustan kaksi sinistä?


5 pisteen vihje:


Ennen kun menen näsilinnaan ja sen lähistön tutkimiseen, niin haluatteko tietää miten tuon kuvion saa toisella tavalla..siten että siihen liittyy kirkko?

Totta kai te haluatte!

Otetaan 5 kohdetta.

- Finlaysonin kirkko.

- Tuomiokirkko.

- Aleksanterin kirkko

- Ortodoksikirkko

- Tuomiokapituli

Kartalla nämä yhteenliitettyinä muodostavat pentagrammin.

Tuomikapituli on eteläpuistolla päin, ja eteläpuisto on paikka johon piti pystyttää kirkko.

"Oho".

Kävin myöskin tarkistamassa Tuomiokirkon.

Sen sisäänkäynnin.

Arvatkaapas mikä symboli on sen sisäänkäynnin yläpuolella?

Ei, ei ole pentagrammi tällä kertaa.

Alkaa o-kirjaimella.

Ouro..

..boros.

Universaalisti tunnettu “itseäänsyöväkäärme”


Aika palata takaisin..

Finlaysonin palatsille.

Ottelin siellä runsaasti valokuvia.

Siellä on mm. suihkulähde jossa on lapsi ja joutsen. Sekä joutsen oli vielä vaakunassa sisäänkäynnin yläpuolella.

Takapihalla oli neljä leijonaa, jokainen eri ilmansuuntaan.

Kuulostaako tämä Ilmestyskirjan symboliikalta, Hesekielin näyt uusinta?

Ehkä!

Olen valmis milloin vain näyttämään nämä paikat, niin totta kuin tämä todistus on varma!

Menin edustalta taakse.

Näin nousun, paikan jossa kulki Tampereen raja joskus kauan aikaa sitten.

Kiven päällä oli valtava kullattu kotka!

Kotkan edessä aurinkokello ja sitä ennen kiveen kaiverrettua tekstiä josta otin kuvan, mutta josta en saanut selvää!

Paikalla kulki siis kaupunginraja.

Siitä katsoen kotka seisoo koiliskulmalla.

Onko tällä jokin merkitys?

Google -> koilliskulma -> http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaamuurarit


Koitetaan google - > koilliskulma vapaamuurarit -> valitaan kolmas vaihtoehto, eli heidän oma sivunsa:

http://www.vapaamuurarit.fi/Suomeksi/Suurloosinalaistatoimintaa/Koiliskulmalehti/tabid/4569/language/fi-FI/Default.aspx

Lainaus:

Koilliskulma-lehti

Vapamuurareiden yhteinen jäsenlehti on nimeltään Koilliskulma, joka vuonna 2005 täytti 50 vuotta. Lehden nimi viittaa kokoontumispaikan eli temppelin yhteen kulmaan.Tarkkaavaiset saattoivatkin huomata toiseksi hakutulokseksi tulleesta wikipedia-artikkelista että Suomen toinen vapaamuurarihauta...no..miksemme katsoisi itse:

Lainaus:

Helsingin vapaamuurarin hauta sijaitsee nykyisen Kaisaniemen urheilukentän koilliskulman tuntumassa Kasvitieteellisen puutarhan aidan vieressä.

Da Vinci-koodi vs. Tampere = Kotiseutu kullan kallis.

Da Vincistä ja kullasta tulikin mieleeni..

Kultainen Leikkaus.

Metson Kirjasto.Otetaan vielä sisäkuva..kultaisesta spiraalista..eikun Metsosta..
Erään väittämän mukaan Tampere on itse asiassa Jerusalemin muotoon tehty.

Jolloin, kun katsot näsinneulaa, on se paikalla jossa on ollut Golgata!

Pitää muistaa, että Jeesuksen rististä puhuttiin sanalla "stauros" ja sen on käsitetty tarkoittavan siis paalua.

Tällöin Jeesus olisi kantanut paalua joka on siis vaakasuora paalu, joka naulitaan pystysuoraan paaluun, tämä selittäisi sopusointuisesti miten kyseessä on risti vaikka kyseessä oli tuo.

Toinen selitys, on obelixi joka on siis pystysuora kivipaalu myös..

Jerusalemista tuli mieleeni vielä, että näsilinnan viereinen puisto on Jatulintarha.

Näsinpuisto voidaan luokitella jatulintarhaksi?

Joskus vuosia sitten eräs kaverini kertoi jostain "labyrintista" ja minä kysyin että mitä?!

Ja se oli näsipuisto.

Lainaus:

Jatulintarha on suomalaiseen kansanperinteeseen pohjaava nimitys eri puolilla Eurooppaa esiintyvälle kivistä kootulle labyrinttikuviolle. Muista labyrinttikuvioista poiketen jatulintarhassa ei yleensä ole umpikujia. Jatulintarhan kehien välissä kulkevaa mutkittelevaa polkua pitkin voi kävellä kuvion reunalta keskustaan.Lainaus:

Jatulintarhoista on käytetty myös nimityksiä jättiläisen tie ja jätinpolku, Laiska-Jaakon rinki ja Pietarin leikki. Jatulintarhoja on myös kutsuttu Jerusalemiksi ja Niniveksi, sillä tarhojen läpi kulkemista on voitu pitää vertauskuvallisena matkana näihin tarunomaisiin paikkoihin.Mihin tuota reittiä pitkin oltaisi voitu kulkea?

Palatsille. Finlaysonin palatsille.

Jonka koillispuolella on kotka, aurinkokello ja kaiverrus kivessä.

Oli myös eräs juttu vielä mitä muistelin.

Olen ajanut monta kertaa sen ohitse ja ihmetellyt että miksi kristillisessä kirkossa on noin omituinen symboli tienpuolella.

Tapaus: Messukylän kirkko.

Tunnistin että se on tehty samaan tapaan kuin Finlaysonilla eli valon filtteriksi eli ikkunaksi.

Olen nähnyt sen ennenkin sillä olen lukenut laajalti mystiikasta, symboliikasta ja muusta sellaisesta.

Otin siitä kuvan ja pistin sen kaverilleni.

Kirjoitin kuvaan:

Messukylän kirkon oktogrammi, ole hyvä.Sillä on myöskin eräs toinen nimi.

Lakshmin Tähti.

Mitä ihmettä?

Mitä hindulaisen mytologian hahmon symboli tekee meikäläisten kirkossa?

Lainaus:

Lakshmi (tai Laxmi) on rikkauden, valon ja tiedon jumalatar. Toissijaisesti hän on myös onnen, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Usein Lakshmi yhdistetään väärin vain rahaan. Häneltä pyydetään onnea perheelle, ystäville, avioliitolle, lapsille, sekä ruokaa, rikkautta, kauneutta ja terveyttä, joten hän on hyvin suosittu jumalatar.

Lakshmi tunnetaan myös kaikkeuden äitinä ja hän on myös Vishnun Shakti. Lakshmi on siis Vishnun puoliso, ja hänen ruumiillistumansa, eli avataar. Sita on naimisissa Vishnun ruumiillistuman Raman kanssa, Rukmini on naimisissa Vishnun ruumiillistuman Krishnan kanssa (tosin Krishnan puolisona useimmin esitetään Radha), ja Alamelu on naimisissa Vishnun ruumiillistuman Venkateshwaran kanssa.

Lakshmi yhdistetään usein voimakkaasti lotus-kukkaan ja siten aitouteen ja hengelliseen voimaan. Hänet kuvataan usein lotuksen päällä istuvana naisena, jolla on neljä kättä, hienoja asuja ja arvokkaita koruja. Hindut juhlivat Lakshmia, kuten jumalattaria ylipäätään, eniten valon juhlassa (Diwali), jolloin ihmiset asettavat pieniä lamppuja kotinsa ulkopuolelle toivoen hänen saapuvan ja siunaavan heidät. Uskotaan, että Lakshmi saapuu vain puhtaisiin taloihin, joissa asuu ahkeria ihmisiä.Taas ystävämme lotus-kukka!

Ja olihan tuolla oktogrammi myös eräs toinenkin merkitys.

Lainaus:

Rub el Hizb (arabiaksi رب الحزب) on arabialaisten aakkosten merkki, joka tarkoittaa kappaleen loppumista. Se on nähtävissä monien maiden lipuissa ja Petronas Towersien pohjakaava on sen muotoinen.

se liittyy Koraanin resitoimiseen.

Tietovisakysymys: Missä muussa yhteydessä kuin muslimien menoissa luetaan Koraania ääneen, eli resitoidaan?

Vastaus: Vapaamuurarien menoissa.Mitä tulee kultaiseen leikkaukseen, niin se oli kauan aikaa sitten kabbalan ja sen numerologisen puolen kautta oppimani asia, joka liittyy siihen miten kaikki on luotu luvun, mitan jne. mukaisesti.

Entä pentagrammi?

Pythagoraan seuran symboli oli pentagrammi.

He myös matematiikasta kiinnostuneina tunsivat epäilemättä kultaiseen leikkaukseen liittyvät tekijät.

Kuinka tämä vaikuttaa sitten vapaamuurareihin?

No heidän jumaluutensa on Universumin Arkkitehti jolloin siis kyseessä on jokin luonnossa toistuva jälki luojalta - heillä heidän, meillä meidän. Heidän teologiansa siis kutakuin on sellainen että jokainen uskonto otetaan tämän ilmentymäksi, tästä syystä kristillisissä kirkoissa on "sattumalta" muinaisten egyptiläisten, mayojen ja intialaisten symboliikkaa.

Mitä muuten pentagrammiin tulee, niin fengshuissa kuin myöskin itämaisessa opissa viidestä elementistä on oppi rakentavasta ja ravitsevasta järjestyksestä, se voidaan kuvata ns. oikeinpäin olevana pentagrammina, mikä jälleen voidaan liittää tuohon universumin arkkitehtikäsitykseen (Amon jumaluus egyptissä ennen muinoin edusti tätä, ja oli Mooseksen välikohtauksessa olleiden nöyryytettyjen jumaluuksien päämies, samoin kuin Atonin vastapooli muinaisessa Egyptissä niin että Amonin tunnuksena oli sarvi ja Atonilla risti) kun taas satanistien suosima versio eli käännetty pentagrammi kuvaa tuossa elementtiopissa tuhoavaa järjestystä, kuten esim. että Vesi tuhoaa Tulen, sen sijaan että Puu ruokkisi Tulta.

Myös kirkon muoto ei ole mikään arkkitehtooninen sattuma. Jos se on jostain tullut arkkitehtien käyttöön, on se puhtaasti esoterisista ja muista vastaavista tarkoitusperistä. Jopa intiaaneilla oli vastaavia periaatteita kuin vaikka muinaisilla aasialaisilla mitä tulee fengshuin tyylisiin ratkaisuihin.

Fengshuin opissa kirkon muoto on kolmio koska se kuvaa henkeä. Voit esim. piirtää ihmisen ympärille kolmion kun hän meditoi eli sekin asento muodostaa kolmion muodon joka siis on ylöspäin nousevaa henkeä sekä tulta.
Esim. ortodoksikirkossa Tampereella on "sipuleita" seitsemän kappaletta torneissa, ja tuo on täydellisyyden jumalainen luku ja sipulit symboloivat tulta. Eli kyseessä on "tehoste".Mitä Ouroboksen kuvan omaavaan Tuomikirkon kuvauksiin tulee niin siinä myös on näitä symboleita.Itäisen ja pohjoisen portaalin koristelu on toisiaan vastaava. Niissä on pöllö, joka on levittänyt suuret kierukka-aiheilla rikastetut siipensä, ikään kuin ovien suojaksiKierukka-aiheen koristelut ovat siis jäljitelmiä tuosta kultaisesta leikkauksesta, pyhästä spiraalista.

Pöllö taas on pöllö itsessään.

Lainaus:

Suuremman eteläisen portaalin aiheena on oven päälle sijoitettu pöllö, jota pidetään viisauden ja paholaisen vertauskuvana.Pöllö todellakin symboloi mm. valon ja pimeyden yhteyttä, selvänäköä, intuitio, petosta.Se oli varsin mielenkiintoinen kotiseutukatsaus jossa tuli pidetty yhden päivän ryyppytauko välissä.

Nyttemmin olen taas palannut arkeen ja projektieni pariin jotka ovat Luojan kiitos edenneet toivotulla tavalla. Piiiiitkän aherruksen jälkeen on alkanut tulemaan valmiita projekteja tai ainakin edistyneitä.

Mutta miksi maanantain pitää olla aina niin tukala päivä jos on juopotellut? Mietin silloin vaivautuneena suuria ajatuksiani. Miksi jonkun pitää aina “puhua järkeä” jolloin olen piittaamatta jommasta kummasta? Tai sitten teen jonkun käytännöllisen huomion: Hyvä asento lukea kirjaa on merkittävä osa käytännön elämää. Tai että: Rentuista pitävät naiset ovat naispuolisia mr Smitherseja. Sitten vedän tyytyväisenä henkeä ja palaan siihen mitä olin tekemässä. Sain silloinkin jhanakokemuksen kun muistin lapsuudesta, vanhempien kaupalla olleen Kockens-maustehyllyn ja sen logon, kokin jota katselin haltioissani. Pienenä ajauduin haltioitumisiin koska minusta kaikki oli jollain tavalla tuttua ja uutta, jos uusi muistuikin tutuksi niin se kiehtoi minut. Yksityiskohdat! Mikään ei ole muuttunut niistä ajoista, kuka minä oikein olen?Lopuksi vielä lihansyöjäkasvini tahtoisi sanoa terveiset.

Koske minua, kosketa nyt, koske!


Juhannuksena Juhannoksen kekkereihin. Mies sanoi ettei edes tiedä keitä on tulossa eikä piittaakaan koska me siellä olemme kummatkin. Ehdotin että pysäytellään ohitsemeneviä autoja ja sanotaan että tuolla mökillä olisi bi-tyttöjen orgiat, sitten kun he tulevat paikan päälle me pakotamme heidät yleisöksi kun sekaannumme alaikäiseen mopojätkään. Raimolle sanoin että siitä tulee Gay weekend, ottikohan se sen tosissaan, ja nyt joutuu terapiaan? Gay weekend tulee siitä kun tunnetusti niissä bileissä on vain miehiä jotka eivät tuntikausien saunomisen jälkeen tai aikana (johon kuuluu samoilu pihalla, sisällä ja lähimetsissä etsimässä vihtoja) viitsi puketua vaan selät ruoskitun (“vihdotun”) näköisinä he lapsekaan viattomina pyörivät pienessä piirissään.Sauna? Se on lehtiä täynnä oleva SM-luola.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Häpeäkseni tunnustan että vasta nyt minulla oli aikaa lukea ( kolmannen kerran, ajatuksella) tämä teksti ja laittaa kyllä miettimään...

XeimA kirjoitti...

Eipä siinä mitään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Todella mielenkiintoisia kyllä nuo jutut, ihan jo sen verran, että piti vallan itse aikoinaan mennä pienelle kierrokselle.