torstai 24. kesäkuuta 2010

Summer Pain Is Here!!!

Summer Pain.mp3


FIN
 
Näin hyvän Juhannuksen toivotuksena, blogi kollektiivisesti haluaa tarjota lahjan ja se on Deathtimen virallinen kesäbiisi:  
Summer Pain. 
(Soitinkin on yhtä homo siisti kuin tribaalitatuoinnit, joten tästä ei enää paljoa meno parane, ti-hii!)

PS.  Deathtimen ensimmäisen albumin Limited Edition (rajoitettu painos) on vielä toistaiseksi saatavilla, mutta aika sen saatavuudella alkaa käymään nyt vähiin.  Joten hanki se siis vielä kun voit, ja odota kunnes albumin synopsis ilmestyy. Tällä versiolla on edelleenkin bonusbiisinä se raita josta muodostui todellinen hitti fanien keskuudessa, ja jonka sanotaan olevan Deathtimen Paranoid, Smoke On The Water, Hard Days Night...!

Ja kyllä, se on ILMAINEN LOPPU


Lataa se nyt:
1_Deathtime_LimitedEdit_Album  


INT

As a treat of this mid-summer celebration called Juhannus (another party when whole Finland is allowed to be collectivily shit-face wasted) this blog proudly offers official Deathtime's summer song:  
Summer Pain.
(And the player is gay cool as tribal tattoos, so it won't get better than this, te-hee!)

PS. The Limited Edition of Deathtime's first album is still available, but time is running out, so if you want to do a smart move and have some kick ass metal to your ears, act now!
So get it while you can, and wait for the album synopsis. This Limited Edition version contain a smash hit song  as a bonus track - it is said to be Deathtime's Paranoid, Smoke On The Water, Hard Days Night..You name it.

And darn straight - it is FREE! OUT OF STOCK


Download it now:
1_Deathtime_LimitedEdit_Album 

Ei kommentteja: