tiistai 1. kesäkuuta 2010

Use Before 21.12.2012
INT

Greetings little nipplecakes! This will be a brief notice about Deathtime's latest album. This time I didn't include synopsis nor wider information about this release just NOW, but it will follow later on.

So let's cut the crap, and here is the album you been waiting for.

1_Deathtime_Album_DELUXEpak [OUT OF STOCK!]


1_Deathtime_LimitedEdit_Album     [OUT OF STOCK!]

- This is same as DELUXEpak (congrats for those who got it!)  but does not include LITS-Bonuspecial (Xeimian003). And this also is available for limited time only!

This very version includes highly rare LITS-Bonuspecial (Xeimian003), and it will be available only for (very) limited time, so get it now. And this whole DELUXE version of this album will be out also for limited time only, but for little longer than this version with LITS.Why? Well, simple Watson, it is for the sake of Xeimian Chronicles 1 year anniversity celebration, a little treat for loyal follower of this blog!

And one more thing, this album also introduces a brand spanking new music style called "Death Ambient" - what it is, will be found out when you listen. 

Also you'll find out what mysterious, kick ass Nine Inch Nails cover(s?) this packet contains!

PS. While waiting for the official statement, can you figure out  hidden theme of this album?

PPS. Like with every Deathtime release, this also will be 100% FREE, yet donations are appreciated highly, no matter big or how small, do as your conscience recommends or unrecommends.Thank you.

PPS. And some blood, sweat and gears for you,  here !

FIN

Tervehdys hattivatit! Tässä olisi lyhyt ilmoitus Deathtimen debyyttialbumista. Tällä kertaa en laittanyt synopsista, enkä laajemman oppimäärän reportaasia albumista HETI esille, vaan se saa tulla myöhemmin.

Joten pidemmittä puheitta, tässä olisi albumi jota olet odottanut!

1_Deathtime_Album_DELUXEpak  [LOPPU!]

1_Deathtime_LimitedEdit_Album [LOPPU!]

- Tämä on muuten sama paketti kuin DELUXEpak (onnittelut heille jotka ehtivät sen saamaan), mutta tämä ei sisällä LITS-Bonuspecial:ia  (Xeimian003). Myös tämä on vain rajoitetun ajan saatavilla!

Tämä kyseinen versio sisältää erittäin harvinaisen LITS-Bonuspecial:in (Xeimian003), ja se tulee olemaan saatavilla vain (erittäin) lyhyen ajan, joten hanki se nyt. Ja muutenkin kyseessä on albumin DELUXE-versio, joka sisältää yhden ylimääräisen raidan bonuksena sekä muhkean kansikirjasen jossa on lähes 20 sivua! Tämä versio on myöskin vain rajoitetun ajan ulkona, mutta hieman pidempään kuin LITS:n kera. Miksi? Siksi että Xeimian Chronicles-blogi viettää 1. vuotis-synttäreitään ja se antaa tämän lahjana lojaaleille seuraajilleen.

Niin, ja albumi esittelee myöskin täysin uuden musiikin tyylisuunnan jonka nimeksi on merkitty olemaan "Death Ambient"  - se selviää yksin kuulemalla.

Samalla saat selville mikä perseitä potkiva ja mystinen Nine Inch Nails cover(it?) sisältyy tälle albumille!

PS. Odotellessa virallista tiedotetta, saatko selville albumin salaisen teeman?

PPS. Niin tämäkin, kuin muut Deathtimen julkaisut ovat ilmaisia, mutta lahjoitus otetaan mielellään vastaan ja se saa olla juuri niin pieni tai suuri kuin miltä tuntuu omassatunnossa tai omassatunnottomuudessaan. Kiitos.

PPPS. Ja tietenkin verta, hikeä ja virallisia oheistuotteita saa täältä. 

Ei kommentteja: