keskiviikko 31. elokuuta 2011

Radio Home Studio News +

Tulossa...
Radio Home Studio - 46 - Valkea SuulasPS. Pari kaupallista tiedotetta ja rahanarvoista etua Viralliseen vaatekauppaan.

AGLOWEU - kirjoita tämä koodi tilauksen yhteyteen, ja saa alennus tuotteista joissa on pimeässä hohtava - super luxus special - teksti! (Huom! Voimassa elokuun loppuun joten nyt on kiire)

TOP76 - kirjoita tämä koodi tilauksesi yhteyteen ja saa alennus pitkähihaisista tuotteista! Voimassa syyskuun 5. päivään saakka.

- Nyt, on hyvä tilaisuus käyttää näitä koodeja ja ostaa tuntuvalla alennuksella tuote joka sinun on aina pitänyt ostaa.

Mene kauppaan tästä. ...and do your thing.

PPS. Myös mitä nöyrimpänä palvelijanasi minun on oleva valtaisa ilo ilmoittaa uudesta tuotemallistosta, jonka näytteen näet tässä:

Kaupassa näet kaikki mallit, joita on mm. pimeässä hohtavat, miesten ja naisten mallistot!

PPPS. Nyt, vakavasti ottaen, tähän uuteen paitatekstiin sisältyy myös se suurempi viisaus (alkeistiedot löydät kaupan kuvauksista, jotka ovat tuotteen yhteydessä).

Aloittaen kunnianhimosta.

Se on pahin huume; se tuhoaa koko elämäsi.

Muut huumeet on kielletty sillä ne estävät tämän huumeen tehokasta käyttöönottoa.

Ei kylmät kapitalistit välitä, jos joku tappaa itsensä huumeilla, mutta niitä hirvittää se, jos joku ei ole käytettävissä koska tämä on luopunut kunnianhimosta huumeiden vuoksi.

"Kunnianhimo on psyykkinen sairaus"
- Pentti Saarikoski

Kunnianhimo osoittautuu tarpeena, joka ei ole oikeasti sinun tarve, vaan jokin minkä luulet olevan sellainen.

Se pitää sinut menossa kohti väärää suuntaa.

Se salpaa sinulta tärkeimmät elementit jotka estävät sinua tuhlaamasta elämääsi:
unelmoinnin, haaveilun, omana itsenään olemisen ja synnynnäisten lahjojen, talenttien käytön oikein.

Kunnianhimo liittyy egoon.

Ja kun ego on luotu, olet heittänyt varjon joka on alkanut asua sisälläsi kuin parasiitti, tämän lopputulos muistuttaa "zombimuurahaista", eli muurahaista jonka on ottanut valtaansa sieni joka saa ne toimimaan omaksi hyväkseen, näiden luullessa että se olisi heidän oma tahtonsa.  - Mutta muurahaisyhdyskunta on tässä tapauksessa fiksumpaa kuin ihmisyhteiskunta...

Ego ei ole koskaan oma tahto, se on pakkomielteinen tarve saada itse johonkin.

Ja se ei tapahdu ilman ympäristöä, josta se on myös 100% riippuvainen.

Se ilmenee pakkomielteisenä itsekyytenä.

Tämä eroaa itserakkaudesta siten, että et voi rakastaa toista jos et rakasta itseäsi, mutta se että rakastaa itseä merkitsee sitä että tekee sen mikä on itselle hyväksi ja parhaaksi, ja tämä ei ole välttämättä yhtä sen kanssa että oma itse on pakkomielteenomaisesti aina "ensimmäisenä".

Tästä pääsemme lopulta pointtiin: Menestys.

Menestys mitataan egon kautta.

Tällöin se on arvoista tärkein ja keinot sen saavuttamiseksi aina sekundäärisiä.

Menestyksestä on tullut yhtäsuuri elämän kanssa, vaikka elämällä ja menestymisellä ei ole mitään yhteistä.

Tämä egojen kollektiivi (raamatullisesti "Maailma") puolestaan taas edellyttää, oman perimmäisen olemassaolonsa pitimiksi, tietyn yhteiskuntarakenteen ylläpitämistä.

Tällöin nämä perimmäiset egoistiset motiivit tulevat yhteiskunnallisissa asemissa esiin, kuin tukahdutetusta seksuaalisuudesta nousevat fetissit.

Ja menestyksestä näin ollen tulee sinun humaltuminen, siinä missä kunnianhimo on huumeesi.

Se pitää sinut poissa tästä hetkestä ja siitä mitä sinulla on nyt, saaden sinut toivon ja pelon valtaan siitä mitä huominen tuo. Pelon siitä jäätkö ilman huumetta, toivon siitä että saat annokseksi.

Pelon vastakohta on rakkaus.

Siis olet kuullut että sinun on menestyttävä, mutta minä sanon: rakasta, ja luovu kaikesta sairaudesta.

Make love, not success.Lyrics:
The Whirligig Beetles are wary and fast with an organ to detect the ripples.
The Arachnid Moths lay their eggs inside other insects along the borders of fields or roads in clusters of white cocoons.
The Ribbed Pine Borer is a longhorn beetle, their antenna's are half the length of their body and they feed on dead red pine.
Robber Flies, with their immobile heads, inject a paralyzing fluid into their prey that they snatch from life in mid-air.
The Snow Flea's mode of locomotion, strange and odd, with a spiny tail mechanism with hooks and a protracted tube from the abdomen to enable moisture absorption.


The female Praying Mantis devours the male while they are mating. The male sometimes continues copulating even after the female has bitten off his head and part of his upper torso.
Every night wasps bite into the stem of a plant, lock their mandibles into position, stretch out at right angles to the stem and, with legs dangling, they fall asleep.


If one places a minute amount of liquor on a scorpion, it will instantly go mad and sting itself to death.
The Bombardier Beetle, when disturbed, defends itself by emitting a series of explosions, sometimes setting off 4 or 5 reports in succession. The noises sound like miniature popgun blasts and are accompanied by a cloud of reddish coloured vile smelling fluid.
It is commonly known that ants keep slaves. Certain species, the so-called Sanguinary Ants in particular, will raid the nests of other ant tribes and kill the queen and then kidnap many of the workers. The workers are brought back to the captor's hive where they are coerced into performing menial tasks.


And as we discussed last semester, the Army Ants will leave nothing but your bones.
Perhaps you've encountered some of these insects in your communities, displaying both their predatory and defense characteristics, while imbedded within the walls of flesh and passing for, what is most commonly recognized... as human - Tom Waits


Ei kommentteja: