torstai 18. elokuuta 2011

Hyviä ja Huonoja Uutisia

Ensin huonot...Kesän ruumis ei ole vielä kylmentynyt, ja sen lämmin henkäyskin vielä pihisee.

Mutta illat ovat pimenemään päin...

Nyt, siksi minulla onkin seuraavaksi luvassa Ne Hyvät Uutiset:

Xeimian Designissa on jälleen uusia tuotteita, ja koska olet kyllin fiksu olemaan tämän blogin käyttäjä, se tietää sitä että saat ensimmäisenä näistä tuotteista tiedon.

Eikä siinä vielä kaikki, saat myös blogin ystävien ja kanta-asikkaiden tarjoukset!

HUOM: Japanialaiset tiedemiehet ovat todenneet tieteellisissä tutkimuksissaan*, että ostamalla loppukesästä paljon hienoja vaatteita, tulet onnellisemmaksi! - Jopa niin paljon, että sheikkaat kuin Tom Jones keikallaan, siitä ekstaattisesta tuntemuksesta jonka voit todella tuntea pukevasi päällesi.

Vaikka eräs kaupan parhaimpia puolia on se, että voit tehdä hankintasi suoraan omalla ajallasi, ja oman kotisi rauhassa selailla kauppaa (ja samalla huomata löytäväsi sieltä klassikkotuotteet), niin silti esittelen nyt vielä pari uutuutta ja lopuksi tarjoukset - näin sinun ei tarvitse nyt erikseen kuvitella mielessäsi näitä tuotteita tai sitä kuinka vielä pitkän aikaa siitä kun olet tehnyt ainutlaatuisia vaatehankitoja, voit todella nauttia hankinnastasi joka kerta kun otat sen käyttöön, ja muistat tämän päivän kun päätit tehdä hankinnan jota et tule katumaan!

Koska, kuten sanottua, illat ovat pimenemässä - onkin meillä mallistossa paitoja PIMEÄSSÄ HOHTAVIN TEKSTEIN, joista saat nyt koodilla: AGLOWEU (koskee yli 25€ tilauksia, joista siis koodi vähentää - 5€ HUOM: Koodi voimassa vain elokuun loppuun, joten fiksut käyttävät sen välittömästi!)

Kuten tämä:


Jota löytyy niin naisille kuin miehillekin!


Ja näin koulujen alkaessa ei sovi unohtaa myöskään bestseller-sarjan klassikkoa, eli "Maailman Hienointa Olkalaukkua" - joka käy myös repusta:

Katso laukkua tarkemmin klikkaamalla tätä tekstiä
Josta nyt pimeässä hohtavana, kuin myöskin retrolaukkuna, joka myös hohtaa pimeässä!

Ja vielä näin lopuksi, pistetään nyt sitten vielä tämä koodi, joka takaa ILMAISEN toimituksen kaikkiin yli 50€ tilauksiin, JOKAISEEN EU-maahan! Eli tässä: FREESHIPEU

* = Kyseiset tutkimukset ovat täysin allekirjoittaneen keksintöä.

Ei kommentteja: