sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kuukauden Avaus & Välikatsaus

On ollut niin kipeetä kiirettä (melko kirjaimellisesti), ja hiljaisuus onkin huolettanutkin ihmisiä, joten päätin antaa pienimuotoisen selvityksen. Jo siitäkin syystä, että mainittu kipeä kiire on helpottamassa, ja se johtuu siitä että kipeysvaihe on siirtymässä toipilasvaiheeksi, ja projektit alkavat tulla yhä valmiimmiksi. Hyvä niin.

Toipilas

Aloitetaan tuosta kipeänä olemisesta.

Jos talvi ja kesä ovat käyneet alkukevään rajua taistelua, talven yhä enemmän jäädessä jalkoihin, on talvi vielä päättänyt jättää jäähyväisensä ns. sikavittulentsun muodossa.

Ensiksi ajattelin, että selvisin yrtein ja akupainannan keinoin siitä kuin koira veräjästä. Kurkkukipu joka on minulla kestänyt yleensä monta päivää, kesti suunnilleen vuorokauden. Sitten itse räkäisin vaihe kesti päivän myöskin. Mutta ilmeisesti asia on kuten tämän kevään kanssa, jolle talvi tekee vastaiskujaan, juuri kun näyttää siltä että lumet sulaisivat pois, niin samoin tämän lentsun modus operandi näyttäisi olevan se, että itämisaika kesti viikkoja joka tuntui puolikuntoisuutena, ja sitten kun vaikutti että se olisi mennyt ohitse, alkoikin lopputaistelu johon kuuluu Bob Fleming-tyylinen yskä, ja ajoittaiset niistämis- ja kurkunkarhustilat. Sekä tietty väsymys. - Aika ajoin suuhun keuhkoputkista nouseva "kananmunan keltuainen" on kuin kevään uutuusmaku, joka suorastaan syleilee (maku)hermoja.

Samaa lentsua taitaa olla muutenkin liikenteessä. Nimittäin Coconut Jakella myös lienee sama tauti.

Joten ehkä irvokkain, mutta kyllä myös hauskimpiin kuulunut episodi yhdistetyllä kahvittelu- ja kauppareissulla oli, kun mies nousi autosta ja sen piti sylkäistä oikein kunnon glunssi (sellainen automatkan ajan marinoitunut ja haudutettu mamman vaniljavanukas, siirappihöysteellä) niin sillähän jäi suupieleen sellainen kunnon liaani roikkumaan. Eikä se meinannut katketa millään! Mr. Shiny Hand oli kuin japanilainen liikemies kumarrusasennossa ja manasi "lähde nyt irti, ihmiset katsoo" ja minä tietysti nauroin (ja vähäsen yskinkin päälle). Kauppareissulla sitten oli oma lukunsa, kun siellä kaksi herrasmiestä meni toinen käsi korilla ja toinen rintalastalla, ja pitivät ääntä kuin hevoset. Joten, ei sairastamisen tarvitse olla pelkkää myrtsinä olemista, vaan se voi olla myöskin mitä suurinta hauskuutusta lähimmäisille!

Tätä kirjoittaessa, se tauti, Luojan kiitos tuntuisi olevan saamassa siipeensä. Oloni on hyvä. Ja jo on aikakin, sillä jos on hiemankaan harrastanut liikuntaa, voivat tälläiset tilat tehdä olon todella tuskaiseksi. Nimittäin liikkumattomuuden tuoma tasapainottomuuden tunne yhdistyy tällöin siihen, että jo pelkkä kauppareissukin tuntuu hengästyttävältä, joten lopputulos on se mikä on.

En ole käynyt baarissa kohta kuukauteen, saati sitten nauttinut häppämäholia, mutta huomaan kun kunto alkaa kohota että tekee mieli myös irrottelemaan. Se jääköön kuitenkin sitten tulevalle ajalle, sillä lähteminen miehisiin urotöihin vielä tässä vaiheessa, pitkään jatkunutta tautia, viikonloppuna jolle on luvattu takatalvea ja kovaa pakkasta, olisi tietysti urhoollista tai urpoollista.

Sitten projekteista.

Home Studio

Aloitin tämän kirjoittamisin oitis, kun sain editoitua Radio Home Studion jaksosta 56 noin 2/3.

Tulevasta jaksosta saa paremmin tietoa tuota pikaa tulevasta mainoksesta, mutta se mainittakoon, että kyseessä on erikoislähetys, sellainen millaisia tapaisimme toisella tuotantokaudella.

Eli kyseessä on eräänlainen ohjattu meditaatio/ hypnoosi, jonka myönteiset edut ovat niin suuret että en voi tarpeeksi niitä tässä alleviivata; ne pitää itse kokea!

Kyseessä voidaan sanoa olevan todellakin kuulijalahjan, sillä tälläiset hypnoosinauhat maksavat maltaita ammattilaisten jakelemina, ja mitä tulee ammattimaisuuteen, niin sanottakoon nyt noin ohimennen että allekirjoittanut on opiskellut hypnoosia ja tietää mitä tekee.

Itse asiassa hänet itsensä jo valtasi hieman raukea ja miellyttävä olo pelkästään editoissaan rentoutusosiota!

Joten tämä kannattaa ehdottomasti tsekata kun se tulee ulos!

Noin 20 minuutin sijoittaminen, tälläiseen kuulijalahjaan, jonka myönteiset edut ovat niin suuret kuin ovat, on eräs parhaimpia diilejä joita olet koskaan tehnyt.

Olen erittäin tyytyväinen sisältöön ja voin vakuuttaa, että se on ehdottomasti parhain tämän lajin antimista joita olen Radio Home Studiossa esittänyt. Kaksi ensimmäistä, toisen tuotantokauden alusta olivat nekin hyviä, mutta eivät pääse tämän tasolle!

Deathtime

Sitten, toinen hieman tämän sukuinen projekti on ollut taas toinen Home Studiossa valmisteltava pajahdus. Eli Deathtimen musiikki.

Deathtimen aiotulle toiselle albumille on valmistunut nyt valmiiksi jälleen uusi biisi, nimeltään Of Rats and Reptiles. Kyse on biisistä joka koki luultavasti noin kymmenkunta nimenvaihdosta (Tartaros oli alkuperäinen nimi). Ja tämä edustaa albumilla tyylisuuntaa Death Ambient. Deathtimen luoma ambient-musiikin tyylisuunta, jonka ensimmäistä tuotosta, eli kappaletta Broken Glass verrattiin tunnelmaltaan kauhuelokuviin joissa riivataan ja soitetaan kiristävätunnelmaista musiikkia (löytyy ensimmäiseltä albumilta).

Tämän kertaisessa pajautuksessa ollaankin otettu kehitysaskel pidämmälle.

Tämä kappale sisältää "hypnoottisia käytäviä" (lähinnä psykologisina tehosteina, en niinkään pahaa aavistamattoman kuulijan ajamisessa lukkoon sisäiseen helvettiin) ja transsimaista bassokuvioiden ja jousijännitteiden toistoa, sekä urbaanista legendasta kuuluisan ääninäytteen.

Kyseinen legenda menee niin, että kaivosmiehet yms. porasivat Siperiassa maahan, monen kilometrin syvyyteen reiän ja päättivät pudottaa mikrofonin sinne äänittämään ääniä. Seuraksena se, että he saivat nauhalle kohisevan äänityksen jolla kuulosti olevan tuskassa parkuvien ihmisten kirkumista ja huutoja.

En aio pilata yllätystä, mutta vakuutan, että näistä aineksista saatiin kokoon ehkä tähän mennessä hurjin tämän tyylisuunnan raita!

(Muutoin kappale sai inspiraation ajalta kun allekirjoittanut luki Sisäisestä Linnasta, ja siitä miten itsetuntemuksen ja tutkimuksen tiellä tulet löytämään sisäisestä linnastasi kaikkea mitä et ehkä haluakkaan löytää - kappale lähti tästä, mutta toki sisältää monia eri "ratkaisumahdollisuuksia").

Syy muuten miksi en kirjoita tästä Deathtimen sivulla (missä vieläkin on hienot pornotapetit!), on siinä, että aion vasta palata pitämään single-trilogian julkaisun jälkeen studiopäiväkirjaa, jotta saan ne kaikki mukavasti seinälle.

Ja nyt kun se otettiin puheeksi, niin ilokseni voin ilmoittaa että uudet singlet, niin Prayer of Death kuin Infanticide ovat Luojan kiitos olleet melkoinen menestys!

Ensiksi Prayer of Death nousi Deathtimen suosituimmaksi singleksi, ja tätä lukiessa se on Deathtimen kaikkien aikojen toiseksi suosituin julkaisu!

Ja Infanticide puolestaan sai melko nopean nousun myöskin, mikä voidaan luokitella myös hyväksi asiaksi, se on tällä hetkellä ylittänyt debyytin ja myöskin asettanut uudet madonlukemat mitä tulee toiseksi suosituimpaan Deathtimen singleen.

Eli, Deathtime on nyt ollut nousujohdanteessa saaden mitä ilmeisimmin myös uusia kuulijoita, samoin kun sen uudet julkaisut ovat menossa suosituimmiksi kuin vanhemmat!

Deathtimen Top 3

1. Obliteration EP
2. Prayer of Death
3. Covered In Blood

Uudet Tuulet

Ja  mitä uusiin tuuliin tulee, niin saamani vielä toistaiseksi salaisen lafkan tarjouksen johdosta, tulevat kesän lähetykset (teksti ja ääni) suoraan Amerikan mantereelta!

Sain nimittäin kaupunkitoimittaja- ja bloggauspestin New Yorkista, joten tästä on tulossa vielä liukas kesä!

Vapaaehtoisten kanssa keskustelen myöhemmin siitä mahdollisuudesta, että saan ottaa viikoksi jonkun kaverini tekemään reportaasia kanssani. Ehkä pidän jopa lukijakilpailun?! HUOM: tarvitsen tuota kisaa varten osallistujan henkilötiedot, 1-4 sivuisen esittelyn itsestään sekä kuvan (vaatteilla ja ilman).

 Lisää tietoa ja yhteydenotto täältä

Vaan nyt, tässä olisikin pieni välikatsaus, ja uuden kuun avaus. Se on hyvä päättää tällä tämän hetken ehkä eräällä parhaimmista musiikkiesityksistä, johon törmäsin sattumalta, mutta joka koukutti minut täysin.PS. Toivottavasti porukka piti yllä olevasta aprillipilasta.

Kuten tarkkaavaisimmat huomasivatkin (tai varmaan kaikki jotka malttoivat painaa namiskaa) että kyse oli siis aprillipilasta.

Sen sijaan, nyt 2.4. 2012, olisi minulla vielä yksi mehevä päivitys.

Ja se liittyy Xeimiaaniseen vaatekauppaan.

Eli, minulla olisi nyt ilo ilmoittaa, että sinulla on seitsemän päivää aikaa toimia ja ottaa ilo irto reiluusalennuksista.

Hitto vie, nyt mikään ei estä sinua tekemästä kimppatilausta, tai vaikka tilaamasta itsellesi paitavarastoa jonka sitten myyt hyvällä voitolla (pieni vihje, pian lähestyy MM-kisat, joten sinne on omiaan luomaan taistelutahtoa 2011 vuoden MM-mestaruuspaidat - katso ne täältä)!

Eli mistä on siis kyse?

Tästä - tilaa:

  • 5-11 tuotetta - säästä 10% alennuskoodilla: AF412HA51
  • 12-24 tuotetta - säästä 15% alennuskoodilla: AF412HA55
  • 25-49 tuotetta - säästä 20% alennuskoodilla: AF412HA54
  • 50-99 tuotetta - säästä 25% alennuskoodilla: AF412HA09
  • Yli 100 tuotetta - säästä jopa 30% alennuskoodilla: AF412HA11
Kampanja voimassa 8.4 saakka.

Missä?

XeimianDesigilla!

Ei kommentteja: