tiistai 17. huhtikuuta 2012

On Kuin Raskasta Metallia Sataisi Taivaalta..

Tiedoksi vain, että elossa ollaan, ja kiirettä pitää.

Mutta jotta ei aivan ikävä tulisi, niin laitankin nyt tähän väliin pienen keväisen metallimusiikkikimaran - eräänlaisen erikoisraportin siitä mitä tältä loistavalta levyvuodelta on tiedossa!

Siispä, tässä olisi nyt digitaalisia singlelohkaisuja, niiltä legendaarisilta bändeiltä joilta on tulossa enemmän tai vähemmän uusi levy.

Pantera: PissTämä sofistikoituneesti nimetty biisi on "uusi", heidän vähemmän uudelta levyltään, joka itse asiassa tuli jo pihalle 20 vuotta sitten.

Kyse on siis uudesta singlestä joka on tulevan Vulgar Display of Powerin juhlapainoksen edeltäjänä!

Kyseinen kappale ei päässyt aikoinaan mainitulle albumille, ja jos kuuntelet seuraavan kappaleen (eritoten kohdasta 2:37) huomaat että Vulgaria seuranneella levyllä soikin yllättävän tuttu riffi.

Itse video on tehty fanien kanssa yhteistyössä, ja melkoista tributointia kyseisen levyn kansikuvallehan sillä onkin nähtävissä. Siellä on luultavasti neurologit ja hammaslääkärit mielissään noiden kuvausten jälkeen sano.

Six Feet Under: FormaldehydeJoka on ensimmäinen single tulevalta (siltä enemmän uudelta) albumilta nimeltä Undead, ja lähes kokonaan uudistuneelta bändiltä. Nyt mukana on soittajia joiden aikaisempi kokemus on modernimassa äärimetallissa (kuten deathcoressa jos en ihan väärin muista), joka tapauksessa lopputulos on taattua klassista laatua, vaikkakin kuulostaa enemmän Cannibal Corpsen Bleeding-albumilta, kuin perinteiseltä Six Feet Underilta.

Ja tätä kirjoittaessa julkaistiiin myös toinen single samaiselta albumilta, jonka kuulet tästä (sitä ei saa millänsä embeddattua tälle sivulle, koska kyseessä on ns. yksinkoikeusjulkaisu).

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan höttöisimpänä, legendaarinen orkesteri, jolta myöskin on tulossa tänä vuonna uutta materiaalia:

Paradise Lost: The Last Fallen Saviour !

Tämä kyseinen biisi on harvinaisuus, ja Sinä voit kuulla sen nyt.

Kyseessä on siis ainoastaan B-puolena ilmestyvä kappale.Voidaan sanoa, että mitä metallimusiikkiin tulee, on vuosi 2012 melkoisen kova, eikö?

Ei kommentteja: