maanantai 30. huhtikuuta 2012

Antologia FAQ (Kysymys & Vastaus-osio)

Mikä tämä tuote on?

Antologia Apokalypso

Kyseessä on ensimmäinen runokirjani.

Tuote, joka ilmestyi ja joka sinetöitiin vuonna 2009.

Ja kyllä, tämä on myöskin se "uusi tuote" josta on kautta rantain ollut paljonkin puhetta.

Entä miksi tuote tulee vasta nyt ulos, jos se oli jo tuolloin valmis?


Vuoden 2012 uutuutena on se, että runot on toimitusvaiheessa
itsensä runoilijan tarkistamia ja korjaamia.

Eli lopputulos on vielä ehostettu alkuperäisestä kokoelmasta.

Mutta ei hätää, yhdenkään runon sisältöä ei olla muutettu
tai muulla tavoin koskettu niiden autentisuuteen.

Kyse on ainoastaan pienistä, mutta yksityiskohtien kannalta
toimivista parannuksista.

Näin ollen tuotteen saaminen ulos kesti hieman kauemmin,
mutta voin vakuuttaa, että se kaikki on ollut vaivan kuin myöskin odotuksen arvoista!

Nyt, kyseinen antologia omaa pienimuotoisen kulttimaineen.

Se on koostettu kaikista huippuhyvän suosion saaneista runoistani, joita on ihasteltu joko sähköposteissa, foorumeilla tai papereilla. Näillä runoilla todistettiin naisille, ettei allekirjoittanut ole pelkästään eläimellistä vetovoimaa, vaan myös jotain muuta.

Siispä, tämä vuosi 2009, oli se hetki kun kokosin niistä suosituimmat, kirjoittaen hieman lisääkin materiaalia mukaan unohtamatta tietysti sitä jäännöstä jota kukaan ei ollut nähnyt ja laitoin ne tähän jämäkkään pakettiin.

Siitä tuli legendaarinen ebook, jota tehtiin rajoitettu 77 kappaleen erä, jossa oli jokaisessa esim. yksilöllinen kansi, nimikirjoitukseni yms.(se poltettiin cd:lle, ja postitettiin tilaajalle)

Mutta jakelu oli tuolloin se suurin ongelma, vaikka jo tuolloin sitä meni pohjoisimmillaan lappiin, ja eteläisimmillään helsinkiin saakka, niin koskaan sopivaa alustaa sen levittämiselle ei saatu.

Vaan nyt on tullut tilaisuuksista parhain,jolloin tuo sama kulttisisällön omaava runoteos saa aineellisen muodon, eli fyysisen kirjan muodon!


Entä sen sisältö?

Antologia sisältää aina mystiikan hymnejä, otteita miehen sielunelämästä, sekä romanttiseroottisia sfäärejä. Aiheita joista tehdään elokuvia, ja tässä tapauksessa myös runoutta.
Miehet jotka eivät lukeneet runoutta, löysivät uuden puolen itsestään (itse asiassa iso osa tuon aikuisen teoksen tilaajista oli miehiä!) ihastelemalla syvällisyyttä, samalla kun naiset huokailivat allekirjoittaneen salaperäisen, eroottisromanttisen puolen parissa.
Eräs tämän vahvuus on tyylilajien vaihtelevuus. Itse asiassa, kun runoja ei oltu vielä kanonisoitu, syntyi jo ns. uuden ja vanhan koulukuntia mitä tuli runouden ystäviin (joku piti klassisemmasta ilmauksesta sen kaikessa hienostuneisuudessaan, toinen sanoi että uudempi materiaali on "kypsempää" ja "kehittyneempää"), runouden joka on nyt yksissä kansissa.

Muutoin taas voidaan sanoa että runot ovat "satunnaisessa järjestyksessä", mikä ei ihan ole totta. Sillä voidaan sanoa että ne alkavat vanhemmasta materiaalista ja päättyvät uudempaan (joka näkyy runojen tietysti kevätmäisyydestä, siitä kuin alkupäässä ollut melankolinen eksistentialistinen tunnelma alkaa vapautumaan ja näet miten 'jäät ovat sulaneet naapurin asfalttikatolta' (viittaus erääseen runoon) ja on tullut aika nousta.  Välissä taas runot kietoutuvat uuden ja vanhan ilmestyessä vuorotellen, aivan kuin ne veisivät eteenpäin jotain näkymätöntä punaista lankaa läpi kirjan. Tämä ei ole vain runokokoelma, tämä on verbaalinen sinfonia.


Entä minkä mittainen tämä teos on? Onko se muutaman sivun läpyskä, vai riittääkö siinä lukukokemusta myös määrällisesti?

Sivuja on tasan 100 kappaletta! (2 viimeistä sivua ainoastaan "niitä kirjan lopussa olevia tyhjiä sivuja" - emmekö me muka ole kustannustehokkaita?)

Ja runoja puolestaan 77 kpl, siten että Pisin runo on 3 sivua pitkä, lyhyimmät joita on muutama on aforismin mittaisia, mutta keskimääräinen pituus on noin yksi sivu.

Kyseessä todellakin on runoKIRJA eikä suinkaan mikään vihko.

Runokokoelma sisältää melkeinpä kaikki siihen saakka kirjottamani runot - ei toki kaikkea, sillä ihan alkuhämärien runot eivät ole edes mahdollisesti enää tallessa, tai ne ovat vain niin liikuttavan naivistisia niiden kirjottajan kokemattomuuden vuoksi että ne on parempi julkaista esim. kun tämä ensimmäinen vakuuttava paketti on tullut tutuksi.

Tämä sisältää ne kaikki runot jotka sai lukijansa huokailemaan, ja sanomaan että etkö sinä aio milloinkaan lähettää niitä johonkin?

Nyt, minä lähetän ne sinulle.

Voidaan jopa sanoa että silloinen ajankohta on kokenut comebackin tämän virallisen paperijulkaisun kanssa, sillä kokoelma sisältää myös melko keväisiä runoja ("Kevään Ensimmäinen Päivä" + parikin vapusta kertovaa runoa!) joissa aihetta on katsottu tuon Antologian näkökulmasta. Joten voisiko olla parempaa tapaa juhlistaa alkavaa kevättä?

Voiko tätä ostaa sinulta suoraan?

Ei. Mutta sen voi tilata suoraan itsellesi nettikaupasta, joka on auki 24/7.

Joten he, jotka halusivat omistuskirjoituksen, saavat sen, mutta valitettavasti vain mutkan kautta.


(Periaatteessa minulla on edelleenkin ebook-versio, limited editionia jäljellä, josta voimme neuvotella henkilökohtaisesti. Kyseessä on todellinen keräilyharvinaisuus.)

Joten, miksi et tilaisi tätä kirjaversiota ja jos oikein haluat kulttimenoa ja hifistelyä ihastuneena sisällöstä, ja ota ebookia?  - Mahdollisuuksien maailma.

Entä löydänkö tätä kirjakaupoista?

Et. Vaan ainakin tällä hetkellä myynti keskittyy vain ja ainoastaan minulle, sekä yhteistyökumppanillemme. Tällöin myös hinta on edullinen, ja tiukin mahdollinen.

Tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä, mutta parempi toimia nyt, kuin katua; "Miksi en ottanut sitä nyt, hyvällä hinnalla ja suoraan kotiin kuljetettuna?"


HUOM: Sen saa TUOREENA ja YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISENÄ!

Tuoreustakuu kirjassa pitää huolen siitä, että kirja ei ole mistään pölyisestä varastosta - aivan kuten on laita myös XeimianDesignin tuotteissa!

Kirja ei ole mikään henkilökunnan selailema "ylläripylläri", vaan spesialiteettina, kirja painetaan suoraan uniikkina tilauksena suoraan tilaajalle.

Sitä ei paineta ylijäämäkappaleita, ja samoin, se paperi jolle se painetaan on vapaa esim. rikistä ja kloorista (sekä toimittajafirman mukaan myös puusta, mitä minä en osaa selittää, mutta sinä voit huomata että täydellisyys ei pääty).

Siispä, siksi tällä kirjalla on myös FSC - Vastuuntuntoisen Metsänhoidon Merkki. Lue siitä lisää täältä.

Nyt, jos vain lähikauppasi olisi yhtä hyvä tässä kuin minun kirjakauppani, olisit onnellisin ihminen lähiössä!- Hieman vulgaaristi jos sen sanoisin: paskaa ei olla myyty, eikä tullakaan myymään!

Entä onko tämä ainoa runokirja joka on odotettavissa sinulta, eli jääkö tuo tuo underground-antologia ainoaksi?

Ei näillä näkymin. Uutta materiaalia on kirjoitettu vuodesta 2010 alkaen. Sitä on kertynyt, joskaan ei hirveän nopeaan tahtiin.

Voi olla, että se julkaistaan tänä vuonna, tai voi olla ettei.

Joka tapauksessa, tuskinpa haluat mennä kyseiseen teokseen ennen kun olet tutustunut tähän, josta se kaikki alkoi?

Entä muu kirjallisuus? Teetkö myös muunlaista kirjallisuutta, ja onko siten muunkinlaisia julkaisuja tiedossa?

Itse asiassa, kuten on jo muissa yhteyksissä mainittu, on tarkoitus palata erään täysin erilaisen kirjan pariin tämän vuoden puolella.

Kyseisen kirjan käsikirjoitus sisältää satoja sivuja, mutta itse kirjasta tulee tiiviimpi.

Kirja jonka sisältöön tutustunut "sisäpiiri" on todennut: "Tämä pitäisi tulla aapisen rinnalle kouluissa"

Mitä tämä tarkoittaa, selviää jos Luoja suo, lähitulevaisuudessa.

Se kuitenkin sanottakoon, että se kirja on myös tuotantonnollisesti ja julkaisun kohdalta tarkoitus vetää vielä suurempaan sarjaan, mikä vaatii tietysti rahaa - ja tämä runokirja osaltaan saa toimia kyseisen teoksen ponnahduslautana.

Itse asiassa, tämä kyseinen projekti voi mennä jopa rajojen ylitse, mikä tosin vie aikaa.

Nyt, runoilijan kehto ei ole ruusuinen sanoi lauluja, ja minä sanon että hirveästi en saa yhdeltä antologialta ja kuka tahansa joka pitää hyvästä runoudesta saa jotain mitä myyntihinta ei voi milloinkaan ostaa, joten tämä antologia on ehdottomasti - kuten sanotaan - win-win-diili!

Ja nyt kun vielä saatat ihmetellä, että miten tämä biisi liittyy kyseiseen ilmoitukseeni, niin voin kertoa.

Varsinaiseen runokirjaan se ei sisällöllisesti liity. Mutta kuuntelin kyseistä kappaletta silloin kun sain selville mahdollisuuteni julkaista tämän kappaleen taidetta. (Muutoin My Dying Briden Evinta soi läpi sessioiden, mutta sitä en nyt tähän ala roudamaan, lempo soikoon!)

Tämän johdosta minut valtasi rajattoman onnen tunne - rajattoman - ja kuuntelin tätä kappaletta lukemattomat kerrat.

Siksi.

Nyt, tee hyvin ja nappaa itsellesi runokirjani heti kun sen saa. Kiitos.

Ei kommentteja: