lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulun 2012 Toivomuslista!

Nyt kun taas vuoden mitä odotetuin juhla on saapumassa, on meidän syytä muistaa hankkia kaikki olennaisimmat lahjat AJOISSA.

Kukapa meistä ei hilpaisisi juuri sopivasti, joulupäivän piirrettyjen mainoskatkolla käymään markettikierroksella hakemassa "pari puuttuvaa lahjaa" (kaikki puuttuvat lahjat)?

Mutta oletko koskaan ajatellut, jos voisit välttää täysin tuon stressin ja hoitaa ostoksesi suoraan kotisi mukavuudesta käsin?

Silloin näyttämölle astuu Xeimian Chronicles palveluineen.

Vaikka sinun ei tarvitse edes erikseen ajatella sitä, että miten pääosa laadukkaasta ja viihdyttävästä, silti syvällisyyteen taipuvaisesta materiaalista on 100% ilmaista, on myös parikin juttua jotka voit lunastaa itsellesi nimellistä korvausta vastaan!

Ensiksi odotettu kirjauutuus syksyltä, Antologia Apokalypso, allekirjoittaneen runokirja joka toimii vuoden ja vuorokauden ympäri. Sen saa naurettavaan juhlahintaan (alle 10€!).

Nyt, miksi et siis oitis klikkaisi kirjan sivulle, ja lunastaisi sitä itsellesi kun todella tiedät haluvasi tehdä niin: Antologia Apokalypso.

(Tästä tagista lisätietoa sekä tiedotteita Antologia Apokalypsosta).

Vanhana tuttavuutanammehan on jo Xeimian Design (jonka facebook-yhteisöstä voit mennä tykkäämään täällä).

Tällä hetkellä etusivulla on vielä Deathtimen UUDEN The Brutal Aesthetic-albumin kampanjoinnin jäljiltä viralliset Deathtime-tuotteet MUTTA kun selaat hieman kaupan sivuja, voit löytää parhaimmat lahjaideat niin itsellesi kuin myöskin rakkaillesi - näin voit rauhassa tutustua kaupan antimiin, ilman tuputtamista!

Siispä kauppaan tästä: Xeimian Design!

Hyvää joulua ja sen odotusta t: Xeimian Chronicles!

PS. Tilaukset tulee tehdä ennen 14.12. jotta ne ainakin Xeimian Designin kohdalla tulevat jouluksi perille - myös Antologian kanssa asiaa kannattaa harkita. Joten toimi nyt, eikä vasta 15. päivä (tajusiksä?)!

Ei kommentteja: