torstai 20. joulukuuta 2012

Mitä Tapahtuu 21.12.2012?

Johdanto

Koska tuo odotettu päivämäärä on aivan kohta käsillä, päätinkin kaivaa arkistoista erään wanhan juttuni, jo vuodelta 2009 -  sitä ei olla julkaistu ennen lainkaan tässä blogissa.

Tarkalleen ottaen sen kirjoitin eräälle yksityiselle keskustelufoorumille, jonka kanssa sittemmin meni sukset ristiin, ja suljin sen oven pysyvästi. Hyvä niin.

Joka tapauksessa, kerroin silloin tästä käsillä olevasta tapahtumasta, ja kirjoituksen nimeksi tuli: Konstruktio Lopun Valtakunnasta

En ihan kokonaan julkaise tekstiä, vaan vain sen osan joka käsittelee nimenomaan juuri tätä tapahtumaa joka on käsillä.

Ja heille tiedoksi jotka istuvat bunkkerissa, paskat housuissa ja kynttilä kädessä, että mayoilla on itse asiassa kaksi kalenteria, ja tämä on vasta niistä se toinen.

Toinen ja alkuperäinen, yksinkertaisempi kalenteri on Tzolk'in kalenteri, joka loppuu 31.3.2013. Joten, voidaan sanoa että jännitettävää vielä riittää. (Lopun ennustaminen ei ole aina helppoa).

Xeimian Chronicles taas on käsitellyt  aihetta 21,12.2012 ainakin muutamassa yhdessä, viimeisimpänä ennen tätä oli Radio Home Studion neljännessä Drunkoween-lähetyksessä (allekirjoittanut saattoi olla jo sitä käsitellessään hieman seipäässä, mutta se luultavasti pehmentää viihtyisästi tätä muuten ehkä joitakin kylmäävää aihetta).

HUOM. Ennen kun menemme eteenpäin, on sanottava että teksti on todella esoterinen ja siksi voi suhahtaa helposti yli hilseen jos kyse on vihkiytymättömästä lukijasta. Siksi maltillinen lukeminen, ajatuksen kanssa, on välttämätöntä heille jotka eivät ole näihin salaisiin tieteisiin tutustuneita.

Joka tapauksessa, mikä tämän selitysmallin ideana on, on se, että kyseessä ei ole maailmanloppu (jep, jos olen väärässä, niin tätä lukiessa maailma luultavasti on suistumassa radaltaan, ja ansaitsen pitkän nenän) vaan syklin loppu, ellei jopa sen vaihtuminen uudeksi aikakaudeksi.

Mutta tämän kaiken on oltava sopusoinnussa sen universaalin apokalyptisen ilmoituksen kanssa, joka jakaa määrätyn synkronisiteetin (jonka avaaminen olisi lähes yhtä laaja asia nyt tehdä, kuin mitä sen tutkiminen on, joten jääköön toiseen kertaan). Siis muista, että eivät kaikki perinteet osallistu johonkin mikä on totuudenmukaista, ja mitä mayoista voidaan sanoa varmaksi on se, että se on käytännössä kuollut kulttuuri josta on vain rippeet jäjellä. Tällöin heidän perinteensä luotettavuus voi olla niin ja vähän näinkin.

Konstruktio Lopun Valtakunnasta


Eräs suosittu aika maailmanlopulle on vuoden 2012 loppu.

Tällöin moni profetia ennustaa sitä.

Keskustelua kuitenkin on siitä, että onko se aikakauden loppu vaiko ajan loppu.

Myöskään Raamattu ei puhu maailmanlopusta vaan lopun ajoista ja maailmanajanlopusta.

Ihmiseen pätee vapaa valinta ja kohtalo.

Tässä pääsemme lähelle Karmaohjelmointia.

Jos nyt olet elämänvaiheessa jossa sinun pitää tehdä ratkaisuja, se voi kestää 1-10 v. esim.

Kun lopulta tuo aikakausi tulee loppuun, olet elänyt yhden "elämän".

Kaikki mitä olet tehnyt ja kuinka olet toiminut on nyt tullut karmaksi jonka vaikutukset näkyvät uudessa elämäsi vaiheessa.

Karmaohjelmoinnissa on kyse siitä että alitajuntasi tallentaa kaikki nuo vaiheet, joten jos olet tehnyt huonoja ratkaisuja, sinä olet koira joka palaat latkimaan oksennustasi tulevassakin vaiheessa, jos hyviä olet voittaja-ainesta.

Näin ollen yksilöt muodostavat yhteisön.

Raamatun ja muun maailman profetiat sekä historiat menevät joissain määrin sopusointuisesti.

Maailman historiassa on nähtävillä Yhden Jumalan ja kilpailijoidensa sota. Jumalpanteonit ovat hämmentävän yhdenmukaisia, pienin kulttuurillisin eroin, jopa näiden symbolit eli keinotekoiset vuoret, eli pyramidit ovat yleisiä niin hautoina, temppeleinä tai uhripaikkoina.

Todelliset Langenneet enkelit tuottivat Nefilimien rodun, eli ihmisten ja enkelten sekoituksen. Vedenpaisumus joka tunnetaan yli 100 kulttuurissa oli heidän loppunsa. Se oli yksi maailmaa kohdanneista katastrofeista jonka Raamattu sekä muut ilmoitukset ovat rekisteröineet. Näiden haamut, kuolleiden nefiliemien, tuottivat ne jotka tunnemme nimellä Riivaajat ja Seireenit.

Myöskin tulevaisuuden ennustukset, profetiat ovat niin Raamatussa kuin muissa ilmoituksissa. Raamattu on totta, ja tarkka, tämä on totta eikä valhetta. Mutta myöskin muualla saamme vahvistusta näistä profetioista sekä yksityiskohtia, ne on helppo huomata.

Eksyttävät voimat repivät ja luovat pimeyttä jotta Jumala ei saisi koottua Taivaallisen Kuninkaan valtakuntaan pakanoita ja juutalaisia, jopa monet uskovaiset on ohjelmoitu tekemään Saatanan, Taivaan entisen mutta maan päälle pudotetun sekä kapinansa hävinneen Syytäjän työtä. Tehtävänämme on Apostolin tavoin Voitto-Voitto-mentaliteetissa koota kaikki Jumalalle ja yhdistyä, yhtenäiseen liittoon Taivaan kanssa ja alla. Tämä on paras päämäärä, älä vastusta hyvää siis.

Sanonkin, että jos nyt vaikka otetaan tuo 2012, niin tämä merkitsee sitä että meillä on valinnan aika.

Katso, minä panen tänä päivänä sinun eteesi elämän ja hyvän, kuoleman ja pahan

Jos valitsemme pahan, teemme kuten yksilö, joten jokainen valitsemamme teko ja suunta johtaa meidät kohtaloon.

Kun valitsemme oikein, saamme lisäaikaa ja lopunkelloa ei laiteta käymään.

Jos valitsemme väärin, me pistämme sen käyntiin.

Tähän ei tule mitään muutosta.
Palaan vielä tuohon aiheeseen 2012 vuoden tapahtumista.

Jos siis silloin, ei olla valmiita vaan on "valittu kuolema" voi hyvinkin esim.
Yellowstone posahtaa siten, että tulee luonnonkatastrofi.

Tämä taas avaa portit Antikristukselle, toki niitä on monia, mutta tässä yhdistyy Laittomuuden Ihminen ja Kadotuksen Lapsi - Ilmestyskirjan paha viimeinen hallitsija.

Mutta jos ihmiskunta on taas valinnut hyvin, tuo siirtyy etenpäin.

Tätä vahvistaa Hopi-intiaanien profetiat aiheesta, heillä on Raamatullisia profetioita ja he painottavat ihmisen valintaa tapahtumaketjujen aloituksissa.

Joten tuohon vuoteen mennessä pitää ihmiskunnan olla siis valmis.

Eräs teoria liittyen tähän valmiustilaan ovat ulottuvaisuudet.

Niitä on 7 ja ylin on Jumala. Panenteistisen todellisuuden läpi pääseminen.

Dimensio on se sana ja lyhenne on D.

1D on kivikunta, ja maa sekä alkuaineet.

2D on kasvit ja eläimet.

3D ihminen.

Ideana on siis, että ihminen on olento joka voi elää 2D:ssä tai voi kohota korkeammalle.

Aika tulee täyteen vuonna 2012, tämä merkitsee sitä, että tällöin kehitysasteemme ratkaisee suunnan mihin tulemme menemään.

5D on viisauden kehittämisen ulottuvuus, 6D on viisauden ja rakkauden yhdistämisen ulottuvuus ja 7D on ikuisuuden ulottuvuus, jossa tullaan osaksi kaikkea.

Seuraavat asteet kohoavat aina 7D saakka.

Tämä on Panenteistisen todellisuutemme viimeinen verho, jonka läpi pääseminen on kuin kävelisi kangastuksen läpi.

Tästä seuraa sulautuminen itseensä Jumalaan, unio mystica johon yksilö pyrkii kun hän on oikeaoppinen mystikko. Se on todellakin astuminen Valoon!

Johon laskeudumme on 2D jos emme tee parannusta, ja 4D on se johon nousemme.

Teoriani on että tämä on se johon opettamani ja Luojan armosta tietooni saamat niin yhteiskunnalliset kuin yksilölliset neuvot johtavat ja tekevät otollisemmaksi.

Näin ollen Täydellinen Järjestelmä jos kohoaa järjestelmäksi tuohon mennessä me voimme olla vailla huolta niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla.

Martti Luther ennusti että lopun pimeänä aikakautena Suomi on se paikka jossa on uskollinen kansa ja valkeus.
Myöskin ei-kristitty Madamme Blatvasky ennusti vastaavaa:
Lainaus:

”Kreivitär sanoo: Ette suinkaan tiedä mitä madame Blavatsky ennusti Suomesta ja pohjoismaista yleensä? En, vastaan uteliaana. Monta kertaa hän teroitti mieleeni: Muista kreivitär, ja ota ajasta vaarin, jos silloin vielä elät. Tulee aika, niin vaikea koko maailmalle, että kaikki ihmiset ovat vähällä kadottaa tasapainonsa, ja teosofitkin, jotka ovat saaneet niin paljon henkistä valoa, kysyvät itseltään ja toisiltaan toivottomina, mitä teosofia oikeastaan on ja mikä on Teosofisen seuran tehtävä maailmassa? Kaikki tuntuu pettävän jalkojen alla ja pimeys vallitsee maailmassa. Muistakoot teosofit silloin kääntää katseensa Pohjolaa kohti, sillä Suomesta tulee valo.
Niin sanoi madame Blavatsky.”Ei kommentteja: