maanantai 2. joulukuuta 2013

Muinaisten Pyramidien Mysteeriosta

Ancient Pyramids Discovered In Antarctica

Jälleen on löytynyt uusi pyramidi. 

Moni joka on huomannut niiden yleisyyden, eikä ole voinut olla ihmettelemättä että miksi.

No, menkäämme nyt näin adventtiajan kunniaksi hieman mystismytologisempiin sfääreihin!


Ns. Ancient aliens-teoria on tällä hetkellä varsin suosittu pop-selitys tälle ilmiölle ("I didn't say it was aliens, but it was") mutta nyt on jo korkein aika tuoda esille se fakta, että ko.teoria perustuu paljon vanhempaan perinteeseen. Se nimittäin on kokolailla otettu muinaisesta Enokin kirjasta (klikkaa nimeä lukeaksesi sitä). 

Alkuperäisessä yhteydessä Valvojat (ne alkuperäiset langenneet/paikkansa jättäneet enkelit*) tulivat ihmisten pariin, ryhtyi niiden jumaliksi pitkin maailmaa ja antoivat vaihdossa salaisuuksia.  Nyt nämä muinaiset henkiolennot on käännetty yksinkertaisesti vain muinaisiksi avaruusolennoiksi (samoin ancient aliens-teoriassa tuo vaihtokauppa nähdään syynä mm. yllättävän kehittyneen teknologian yms. esiintymiseen näissä muinaisissa kulttuureissa). Näin siis syntyikin molempien teorioiden mukaan käytännössä jokainen polyteistinen uskonto, ja yleinen tälläisen uskonnon merkki onkin juuri pyramidi (vrt. Muinainen Egypti, Aton vs. Amon - monoteismi vs. polyteismi). Vertailuna mainittakoon, että monoteistisessa uskonnossa yleensä tälläisenä ilmestysmerkkinä oli pyramidin orgaaninen versio, eli vuori (vrt. Mooseksen ilmestysvuori ja Jeesuksen vuorisaarna).

Muinaisten jumalten aikakausi päättyi kuitenkin Suureen Tulvaan, joka tunnetaan myös vedenpaisumustarinana. Tämän selityksen taas tuntee yli sadan erinäisen kulttuurin mytologiat ja perimätieto (onpahan kiinalaisten aakkosissa muistona suoraan merkki, joka kuvaa 8 henkilöä laivassa!).

1.Mooseksen kirja:
6:1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
6:2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
6:3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
6:4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä**, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
6:5 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6:6 niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
6:7 Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni."
6:8 Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.
6:9 Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä.
6:10 Ja Nooalle syntyi kolme poikaa, Seem, Haam ja Jaafet.
6:11 Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.
6:12 Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.
6:13 Silloin Jumala sanoi Nooalle: "Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan.

Jungilaista psykologiaa lainaten, jokainen monijumalaisen uskonnon jumala edustaa egoa ja sen jotain tiettyä halua (tästä syystä oli eri alojen jumalia, jotka palkitsivat palvojansa yhteiskunnallisella tunnustuksella), mikä johti melkoiseen itsekkyyteen ja eripuraisuuteen (siinä missä monoteismi merkitsee aina kollektiivista suuntautumista yhteen hyvään - yhdessä ja erikseen).

* Koko tarina siitä, että langenneet enkelit olisivat Lusiferin sotajoukkoa, ja  jo ammoin nousseet kapinaan ei pidä lainkaan paikkaansa, vaan on katolilainen harhaoppi. Lusifer-nimeä ei löydy Raamatun alkuperäisestä tekstistä, vaan kyse oli enkeliruhtinas "Hailel":ista, jonka nimi oltiin käännetty päin honkia erääseen vanhaan Raamatun käännökseen. Samoin, Saatana on ollut aina Saatana, ja kuten jo nimikin sanoo, kyse oli Taivaallisesta Syyttäjästä, jonka vastapuolena toimi puolustajan eli Jeesuksen puoli. Jumala oli tässä asetelmassa Taivaallinen Tuomari. (esim. Jobin kirjan alussa Saatana oli sulassa sovussa muiden enkelten kanssa Jumalan edessä; jos siis kyse olisi ollut sotatilasta, kuten valtavirtatulkinta asian esittää, olisi tuo kohtaus ollut täysin mieletön). Ja kuten jokainen rippikoulunsa käynyt tietää, niin lopulta puolustajan puoli voitti ristillä, ottaen puolustettavien synnit niskaansa viattomana, ja maksaen niiden hinnan heidän puolestaan. Tästä syystä Saatana teki kaikkensa alusta alkaen, että Jeesus luopuisi pyhästä tehtävästään - juuri tämän lopullisen voiton päätteeksi syttyi myöskin tuo kuuluisa sota taivaassa. Tarkempi selitys seuraavassa jutussa: Lucifer (ei ole Saatana)

**Iso osa sotaisan Vanhan Testamentin kahnauksista liittyivät sotimiseen juuri näihin selvityneiden jättiläisten kanssa, jotka pyrkivät dominoimaan ihmisiä ja maata. Kun taas ne, jotka eivät selvinneet kuoltuaan muuttuivat riivaajiksi (miespuoliset) ja naaraista tuli "seireenejä". Varsinaiset langenneet enkelit puolestaan lukittiin "syvyyteen". Raamatun yleinen käännös näiltä osin on väärä, sillä Raamattu alkuperäisessä tekstissään käyttää täsmälleen samaa nimitystä tuosta Tuonelan, eli Hadeksen pimeästä puolesta, kuin antiikin pakanat, eli nimeä Tartaros. (Allekirjoittanut uskookin että todellisuudessa Raamattu on huomattavasti universaalimpi opus, ja että sitä pitäisi lukea omaten nämä tässäkin tekstissä esitetyt taustatiedot - tähän viittaa myös selkeästi sen omat kirjoitukset).

2.Pietarin kirje:
2:4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä [osuivat harhaan/lankesivat - yleisimpiä synniksi käännettyjä sanoja UT:ssa oli sana hamartia, joka siis merkitsi edellä mainittua] tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen [Tartarokseen], pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.

Ei kommentteja: