torstai 5. joulukuuta 2013

SIRRAH On Tehnyt Paluun!

Nyt, tämä on allekirjoittaneelle suuri hetki, jossa on suoranaista joulun taikaa, sillä samalla kun hän viimeistelee oman bändinsä EP:tä, on ilman minkäänlaisia varoituksia todellinen monipuolisen metallin kulttibändi tehnyt paluunsa - mikä myös tapahtuu EP:n muodossa. Olkoon tämä hyvä merkki, jos Luoja niin vain suo!

Joten ei ole muita vaihtoehtoja, kuin laittaa single tuolta kyseiseltä EP:ltä ei vain kuultavaksi, vaan myöskin jakoon tähän asianyhteyteen.

Nyt, kuulemaan, lataamaan ja nauttimaan siitä - arvon naiset ja herrat - Sirrah: Thrill You!


(Tästä pääset bändin kotisivuille, jossa kyseinen sinkku on ladattavissa ilmaiseksi B-puolen kera.)

Ei niin pakollinen, mutta kiva muistelo: Allekirjoittaneen eräät kultaisimmat muistot tästä bändistä on siinä, kun hän sai heidän toisen albuminsa joululahjaksi, ja kuunteli sitä kasettisoittimesta, kun oli lätkäseuransa kanssa pelireissulla. Mainittakoon, että tällä turnausreissulla, kyseistä maalivahdin virkaa täyttäessään, hän ei vain saanut elämänsä ensimmäistä jäähyä, vaan pelasi myös kyseisessä joukkuessa ensimmäisen nollapelinsä. Vieläpä kipeänä kuin sika!

Ja jos tämän "Puolan punkin" (kuten lätkäseuran kaverit sen ilmaisivat, sillä kaikki musiikki missä oli sähkökitaraa, tuntui olevan heille enemmän tai vähemmän punkkia) ei riittänyt ihmetykseksi, niin allekirjoittanut myös piti matkalukemisenaan Danten Jumalaista Näytelmään - jonka myös oli saanut joululahjaksi. Voi niitä aikoja. 

Ei kommentteja: