torstai 26. kesäkuuta 2014

Jännä nähdä mihin tämä tästä vielä menee

"jos joku kieltää minut, se ei kiusaa minua,jos joku hyväksyy minut, hän tulee siunatuksi ja on siunaava minua" - Walt Whitman

Synkronisiteettiset seikkailuni (arjessa) jatkuvat.

Tosin tällä kertaa ei liihoitella ihan niin korkeiden sfäärien maailmassa kuin tässä edellisessä jutussa, vaan huomattavasti lihallisempien ilojen kiusoittelevissa syövereissä.

Nyt, en aio mennä siihen, miten viime ajat toinen toistaan mehukkaammat (erään mahdollisesti latinon housujen takapuolessa luki teksti: "juicy") brunetit (pisamilla tai ilman) ovat törmänneet minuun, ja minä heihin. Tai siihen, miten tämä ei ole koskaan tapahtunut viihde- tai vapaassa ympäristössä, vaan lähinnä arkisissa tilanteissa.


Vaan tämän kertaisessa tapauksessa seksuaalinen jännite sai seuraksen suorastaan tarpeettoman pornomaisen jännitteen. Tämä tapahtui kun menin ostoksille ja sattumalta osuin kassalle jota hallinnoi brunetti, jonka muodot olivat poikkeuksellisen naiselliset. Kyseessä oli brunetti joka piti hiuksiaan ponihännällä lähes päänsä päällä (death by snu snu-tyyli) ja jonka kurvit olivat niin uskomattomat, että edes tylsät työvaatteet eivät niitä hillinneet - enkä nyt puhu kurvikkuudesta, kuten naiset puhuvat siitä ("olen kurvikas = alkaen 50 kg ylipainoa").

Kun menin sitten pakkaamaan ostoksiani, huomasin että kurvikas rotunainen alkoi venytellä paikallaan, jolloin kaikki hänessä liikkui oikeaoppisesti.

Lisäksi toisella kassalla oli samaa luokkaa oleva brunetti, mutta vielä paremman näköinen, ja jotta olo olisi ollut tarpeeksi (märän) unenomainen, tämä kääntyi katsomaan minua kun pakkasin, ja katsoessaan minua suoraan silmiin, alkoi hän yllättäen hymyillä minulle. Hymyilin hänelle takaisin, HK:n sininen mahdollisesti kädessäni; ostin nimittäin HK:n sinistä ja öljyä, mitkä toivat tähän asetelmaan mainitsemani pornahtavan säväyksen.

Tämän pienen ja kuuman hetken päätteeksi minä käännyin lähteäksi, brunetti kääntyi takaisin hoitamaan kassaansa, tyytyväisen näköisenä.

Tässä melkein tulee mieleen, että tyttösellä saattoi olla vahva fiilis siitä, että ehkä HK:n siniseni saattaa maistua herkulliselta, ja olla täyttävää herkkua myös muutenkin.


Ei kommentteja: