tiistai 1. joulukuuta 2009

Älä Lue Tätä!

.. jos et halua tietää, mistä yllätyksestä kerroin aiemmin.

http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/

Nyt kun luet kuitenkin, Sinun on kysyttävä itseltäsi onko joulu nyt lähellä?

Haluatko kenties parhaimman joululahjan mitä voit kuvitella tätä lukiessasi?

Entä haluatko parantaa näkemystä itsestäsi, omissa ja muiden silmissä?!

Miksi et siis tekisi sijoitusta näin veronpalautusten alla, yhdistäen aina huvin ja hyödyn mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla!

KAUAN ODOTETTU YLLÄTYS on viimein paljastettu!

Xeimian Design
-putiikki on avattu ja palvelee sinua TYYLIKKÄILLÄ, EROTTUVILLA ja PERSOONALLISILLA vaatteilla joita ET SAA MUUALTA!

Paitaa on kyselty, ja se on täällä.

Ei.

NE ovat täällä!

Koska kyseessä on kauan odotettu UUTUUS, en asettanut saataville vain yhtä mallia, vaan peräti tuplamäärän!

Mallit ovat REGULAR & DELUXE - if you please!

Nämä paidat eivät ole vain tie järkkymättömään, karuun tyylikyyteen vaan ne myöskin mahdollistavat seuraavat asiat, voit siis:

- Kasvattaa takatukan!
- Olla pitämättä enää mitään muita vaatteita - missään!
- Masturboida millä tahansa Hämeenkadun terassilla, siten että kliimaksin kohdalla saat aplodit!
- Et tarvitse enää hitlerviiksiä, sarjamurhaajavillapaitaa tai lapsiinsekaantujalaseja näyttääksesi kovalta jätkältä jota vastakkainen sukupuoli erityisesti diggaa!

Takuu: Jos et saa seksiä viikon kuluessa tämän paidan ostamisesta, jonkun sukupuolen edustajalta – me saamme pitää 100% rahoistasi! (Takuu ei ole voimassa jos seksiä on harjoitettu).

Mutta miksi valkoiset HOT pantsit?

No niin leidit (ja miehet jotka tekevät salaisia käyntejä "villillä puolella" kuin myöskin miehet jotka kernaasti tuunaisivat naisensa alá Xeimian)!

Toki, stringithän ovat aina kivat, mutta viimeisin sana markkinoilla on HOT pants!

Ne pelastivat Kylie Minoguen uran: “hot pantsit olivat se piste iin päälle, kertoo Kylie Minogue.”

Nyt voit huomata miten suuri kunnianosoitus HOT pantsit ovat hyville pakaroille, mutta myöskin sen että voidaan sanoa niiden mukana tulevan, ikään kuin kaupan tekijäisinä, kuumat pakarat.

Kuten videosta näkyy, valkoinen on se väri jota ilman näky ei olisi noin hypnoottinen, puhumattakaan miten paljon hypnoottisempi se olisi jos kyseessä olisivat HOT pantsit!

Nyt jokainen itseään kunnioittava nainen voi välittömästi tuntea kuinka hänelle kuuluu tämä PERSOONALLINEN ja SEKSIKÄS vaatekappale!

Puhumattakaan sitten miten jokainen osapuoli voittaisi, jos mies Sinä, päätät muistaa naista tälläisellä lahjalla.http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/

PS. Ikävä kyllä tinkaajien ei kannata vaivautua.
Sillä voittoahan tällä ei tee niinkään Amerikkalaisen unelman, vaan pikemminkin Afrikkalaisen, tai jonkun muun kolmansien maiden mukaisen unelman verran, sillä näillä voitoilla voisin elellä herroiksi missä tahansa kehitysmaassa. Istuskelisin sitten norsunluutornissa, kirjoittaisin vanhalla metallisella, tohtori Livingstonelta jääneellä kirjoituskoneella näitä blogisyötteitä ja puhuisin lehmänlannasta tehtyyn puheaparaattukseen maan mainioita Home Studio-lähetyksiäni. Sen sijaan halusin tehdä palveluksen Sinulle arvoisa lukija sekä kuulija, ja antaa mahdollisuuden tukea ILMAISTA tarjontaani vielä tulevaisuudessa jotta tästä käytännössä lahjoituksilla (yms.) toimivasta blogistani saadaan vielä parempi ja viihtyisämpi Sinulle, ja ennen kaikkea että se saadaan pidettyä jatkossakin ILMAISENA tässä maailmassa jossa kohta saa maksaa paskalla käymisestäkin - mikä on luonnollinen jatke sille että joutuu maksamaan medialle ilman mitään takeita että saa siitä mitään toivomaansa takaisin. Toisin on tämän tarjoamani blogin laita.

Kiitos!


http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paita on tilattu ja maksettu,nyt odotellaan koska se kaivattu ihokas tulee!

XeimA kirjoitti...

Mahtavaa! Jos tilasit paidan tänään, niin todennäköisesti tilauksen käsittely menee maanantaille. Ja koska tämän putiikin rätit ovat sellaisia, että varastoa ei niistä pidetä, painetaan paita tuoreeltaan eikä suinkaan pengota jostain pölyisestä varastosta josta se sitten pahimpien ryppyjen oikomisen jälkeen kääritään sanomalehteen, niin kestää tästä syystä hetken niiden tulla (reilu viikko). Jos menee sitä kauemmaksi, ruoskitutan henkilökunnan ja opetan heitä niskuroimaan.