maanantai 15. marraskuuta 2010

Stop! Riisu Paitasi!

Ja vaihda uusi tilalle.

Nyt, oletko kyllästynyt maksamaan 1000€ vaatteesta jossa on “Oksennus alá Makkaraperunat”-kirjailu, mutta brändin merkki itse asiassa maksaa tuon hinnan?

Oletko kyllästynyt että muotipaitasi voi ostaa 10€ virolaiselta torilla, ja sitä käyttää joku hirveä juntti verkkariensa kanssa, samalla kun hän kävelee ne jalassa ja kävelysauvat kainalossa edelläsi kaupungilla?

Haluatko yksilöllistä, osuvaa ja todellisen ratkaisun makuista vaatetusta nyt?

Hyvä, täältä löydät kaikki niin Deathtimen virallisista fanituotteista muihin tuotteisiin jotka takaavat että saat seksiä tai ainakin huomiota yrittäessäsi sitä!Nyt valikoimista löytyy myöskin kauan odotettu ja paljon kysytty pitkähihaisten mallisto! 


Joten luotan siihen että Sinä olet se fiksu tyyppi, joka hyödyntää tarjouksen eikä istu koneen ääressä muttailemassa tai josittelemassa, sormi ties missä!

Äläkä unohda, että myöskin luomuversioita on saatavilla, niin Xeimian Chroniclesin kuin myöskin Radio Home Studion paidoista.

Tuotteet luonnollisesti valmistetaan Saksassa, joten nyt tiedät miltä tuntuu pukea päälleen Mersu, Bemari, Audi yms. mutta natsimarketin hinnoin.

Nappaa paitasi siis nyt, täältä, sillä se on minusta hyvä idea.

JA varmaankin jo mietit, että mikä on tämän kauden herkkuna?

Yksinkertaista rakas Watson - jos ostat 5 tuotetta tai enemmän, saat halvimman ILMAISEKSI! - Jälleen vain tämän mainostuskauden ajan, eli RAJOITETUN AJAN. Toimi siis heti tämän pikkujoulutarjouksen johdosta!Kampanjakoodi on: 5FOR4EU

Kiitos.

Mottomme on: Asiakkaidemme tyytyväisyys on prioriteettimme!
 (Paitsi jos se on vaikeaa, kannattamatonta, tai olemme vain kiireisiä ;)

PS. Ja koska rupeaa olemaan jo pikkujouluajat,on syytä näyttäytyä parhaimmillaan - ja sehän sopii, sillä meillä on kuule uutta tuotetta taas myymälässä!

Esim. Rahaa Palaa:
Hanki siis nyt mallisto mikä saa naapurit kateellisiksi, ja teidät varmistumaan siitä että perheenne nähdään tulevissa linnanjuhlissa!

Äläkä unohda myöskään kausimallistoa, jokaisen pikkujoulujuhlan ehdoton must:

Tilaa nyt tonttulakkisi tästä.


PPS. Osa wanhoista malleista on jo poistettu kaupasta, jolloin niistä on tullut keräilyharvinaisuksia – osoita että sinä olet fiksu ja pysyt mukana underground-vaatekaupan muodissa jossa mallisto on vaihtuvaa, ja sinä todella voit huomata miten olet saanut haltuusi jotain todella uniikkia, mikä parantaa sinun ja muiden käsitystä Sinusta!

PPPS.  Koska nyt on sesonki, vaihdoin kaupan taustaväriä aiheeseen sopivammaksi. Kutsun sitä nimellä Obnoxious Red. Nyt voit huomata miten se vaikuttaa Sinuun energisoivasti, ellei jopa suoranaisen virkistävästi kun klikkaat itsesi kauppaan. Eikä Sinun pitäisi yllättyä, kun tunnet kaupassa vieraillessasi, kerta toisensa jälkeen, ihanien muistojen heräävän ja mielialasi kohoavan synkkyyden keskellä kuin kirkaslampun ääressä, joka on samaan aikaan hieman outo, mutta silti kovin tuttu entuudestaan. Puhumattakaan tästä piristymisestäsi nousevasta rohkeudesta, uudesta innokuudesta tehdä päätös, joka saa sinut vastaamaan siihen miksi et toimisi vihdoinkin sen mukaan kun näet tilaisuuden edessäsi...

Ei kommentteja: