perjantai 26. marraskuuta 2010

WTF: Xeimian Design Goes Mainstream?!

Mottomme on: Asiakkaidemme tyytyväisyys on prioriteettimme!
 (Paitsi jos se on vaikeaa, kannattamatonta, tai olemme vain kiireisiä ;) 

Yleensä mallisto on ollut varsin sävyuskollinen, ja kaikkinaisesta radikaalista undergroundmaisuudestaan huolimatta konservatiivisen uskollinen tyylilleen.

Nyt, tuli kuitenkin aika antaa oma panoksensa myöskin mainstream, eli paskavirta valtavirtapuolelle, suoda täten heillekin laatua* jossa on asennetta.

Tällä kertaa teurastamisen kohteeksi joutui koko kansan suosikit VR
ja Big Brother.BB & VR eli yhteensä siis viisi kirjainta joihin voit luottaa!

Huom. Mallistoon kuuluu myös siis eri värejä, kuten VR:n ja BB:n väreissä olevat tuotteet, sekä naisille oma mallisto. Vieraile kaupassa ja tutustu tarkemmin.

* = Tuotteet tulevat Saksasta, mutta tästä huolimatta sinun ei ole tarpeen todistaa omaa arjalaisuuttasi (jonka tulee säädyllisen ja hyvän tavan mukaisesti ulottua aina 5 polveen saakka) tilataksesi niitä!

PS. Äläkä unohda kausituotteita, eli tonttulakkeja.

PPS. Osa wanhoista malleista on jo poistettu kaupasta, jolloin niistä on tullut keräilyharvinaisuksia – osoita että sinä olet fiksu ja pysyt mukana underground-vaatekaupan muodissa jossa mallisto on vaihtuvaa, ja sinä todella voit huomata miten olet saanut haltuusi jotain todella uniikkia, mikä parantaa sinun ja muiden käsitystä Sinusta!

PPPS.  Koska nyt on sesonki, vaihdoin kaupan taustaväriä aiheeseen sopivammaksi. Kutsun sitä nimellä Obnoxious Red. Nyt voit huomata miten se vaikuttaa Sinuun energisoivasti, ellei jopa suoranaisen virkistävästi kun klikkaat itsesi kauppaan. Eikä Sinun pitäisi yllättyä, kun tunnet kaupassa vieraillessasi, kerta toisensa jälkeen, ihanien muistojen heräävän ja mielialasi kohoavan synkkyyden keskellä kuin kirkaslampun ääressä, joka on samaan aikaan hieman outo, mutta silti kovin tuttu entuudestaan. Puhumattakaan tästä piristymisestäsi nousevasta rohkeudesta, uudesta innokuudesta tehdä päätös, joka saa sinut vastaamaan siihen miksi et toimisi vihdoinkin sen mukaan kun näet tilaisuuden edessäsi...

PPPPS. Ja kyllä, alennuskoodit toimivat vielä hetken, joten putsaa kauppa eduksesi, saat yhden tuotteen kaupan päälle!Kampanjakoodi on: 5FOR4EU

Kiitos.

Ei kommentteja: