sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Home Studio News!Tässä välissä pieni tiedote jo pitkään viivästyneestä joidenkin odottamasta ja joidenkin ihmettelemästä Home Studio-hankkeesta.

Pilottijaksoa oli jo puolet valmiina, kunnes laitteisto petti suunnilleen jokaiselta osa-alueelta. Softa lakkasi toimimasta, kunnes sain tilalle uuden ja vaikeakäyttöisemmän, sitten huomasin että headsetistä saa olla insinööri kuin insinööri ylpeä; siitä ei vain toinen kuuloke mennyt mykäksi, mutta mikrofonikin toimii samoilla linjoilla, eli vain toisesta kaiuttimesta kuuluu suloisia ääniä joita tuotan ja soitan.

Edelleenkään en mainitse deadlineja koska sellainen ei ole minun tapaistani, ja siihen en nytkään sorru, mutta kehotan arvoisaa herrasväkeä puremaan kanssani kuolaimia. Tiedossa on underground-nettiradiota/podcastia, ja sen mukaista menoa sekä erityisen kovia, enemmän tai vähemmän, ennenkuulemattomia orkestereita jotka kaikessa ylivertaisuudessaan ovat suoneet minun käyttävän heidän tuotoksiaan tekemään lähteyksestä entistä sikamaisemman.

Joten siihen asti.

- Kiitos, näkemiin ja kuulemiin.

Ei kommentteja: