perjantai 20. marraskuuta 2009

Ye Olde Blog Shoppe News!

Tässä välissä vähäsen päivitystä blogin sivupalveluihin.

Oletko koskaan miettinyt, että miten paljon säästäisit aikaa jos hankkisit Sinua miellyttämään alkaneet tuotteet kotoa käsin?

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi jos saisit kotimaiset ja ulkolaiset hyödykeet FIKSULLA ja HELPOLLA tavalla, paikasta jossa jo olet ja viihdyt?

Nyt, sinun ei tarvitse miettiä miten huomaat olevasi oikeassa kun olet ajatellut miten AIKAA SÄÄSTÄVÄÄ ja EDULLISTA se voi olla!

Koska yhteistyökumppanini AMAZON on nyt laajentanut valikoimaansa, eikä vain laajentanut vaan myöskin pistänyt pystyyn TARJOUKSIA (jopa - 50%!), minä mitä ihmisystävällisimpänä bloggaajanasi luonnollisesti haluan tuoda nämä tarjoukset tietoosi ja täten tarjota näiden 100% ILMAISTEN kuolemattomien blogitekstien ja nettiradiolähetysten myös nämä palvelut joten sinun ei tarvitse poistua välillä rämpimään loskaan saadaksesi nämä verrottomat tykötarpeet käyttöösi!

Eli, miksi et tekisi itsellesi palvelusta ja hanki itsellesi nyt laadukaita kenkiä jotka ovat NYT tarjouksessa 30%, ellei jopa enemmän!

Kannattaa hyödyntää tämä kampanja, kun se vielä on voimassa. Niin, ja tietenkin musiikki, DVD:t kuin myöskin kirjat - kaikki edelleen saatavilla samasta paikasta!

Myös nyt on saatavilla edulliseen hintaan myöskin elektroniikkaa, ja kaikkea mahdollista muuta yleishyödyllistä härpäkettä Pixmanian napin takaa.
Nämä veikkoset myyvät kaikkea, tietokonekamasta autokamaan, autokamasta aina vaikka omaan mummoosi, ja jotta tulos olisi optimaalinen heillä on takuu jossa saat RAHAT TAKAISIN jos HALVEMPI tuote löytyy muualta (Jos 1 viikon kuluessa ostettuasi heidän sivuiltaan, löydät suomalaiselta Internet-sivulta saman, uuden tuotteen halvemmalla, PIXMANIA korvaa erotuksen! Takuu koskee seuraavia tuoteryhmiä: KAMERA, VIDEOKAMERA, TV VIDEO, TIETOTEKNIIKKA, AUDIO, PUHELIN - olen kokeillut tätä, ja en löytänyt edullisempaa vaihtoehtoa mistään!). [Sinulle sisäpiiritietona voin kertoa, että joulukampanjat lähestyvät, joten voit haluta valmistautua niihin..eli pidättele poltetta arvollinen lukijani!]

Kuten huhut ovat kertoneet, oli puhe myöskin että sivustojeni yhteyteen olisi tullut viinakauppa.

Eli ei ihan äityliini olisi saanut pojastaan lentokapteenia, vaan hän kirjoittaa kuolemattomia blogitekstejä ja tekee kaikille sopimatonta kotistudioshowta ja siinä välissä trokaa viinaa?

Kyllä näissä huhuissa olikin perää. Mutta koska palkkiot olisi maksettu viinassa, mikä kieltämättä olisi tuonut koko hommaan varsin boheemin otteen ja viihdearvo olisi noussut kuin delirium trements, mutta vaikka simaluppasuu olenkin niin tämä diili jäi nyt tekemättä.

Vaikka olisihan se lojaalien seuraajien kanssa johtanut siihen, että kukaan meistä ei olisi enää poistunut koneeltaan vaan me olisimme olleet virtuaalimaailmassa asuva iloinen häppäremmi.

- Nyt, KIITOS ajastasi, mutta ei kiitos sankarinpalvontaa vaikka tämä olikin hienosti tehty.

PS. KAUAN ODOTETTU YLLÄTYS TIEDOSSA!

Ei kommentteja: