tiistai 20. huhtikuuta 2010

STOP


Mikä?

No VIRALLINEN XeimianChronicles-paita tietenkin!

Sellaisen saat vähällä vaivalla ja muutamalla taskunpohjalta löytyvällä rahayksilöllä tästä osoitteesta:

http://xeimiandesign.spreadshirt.fi/

Ja kauppahan palvelee ja on auki 24/7.

Sinne pääset tuosta oikealta, linkkilistalta, jolloin uniikkipukeutuminen ei vain tyylikkäillä vaan myöskin nykysinä epävarmoina aikoina käytännöllisillä paidoilla on parin napin painalluksen takana.

Mitä nyt tarkoitan tällä tietoiskulla ja käytännöllisyydellä, on se että kansainvälisen tutkimuksen mukaan, tavallinen teepaita voidaan muuttaa parilla hassulla kommervinkinllä panssariksi joka kestää yhtä sun toista.

Researchers at the University of South Carolina, collaborating with others from China and Switzerland, drastically increased the toughness of a T-shirt by combining the carbon in the shirt’s cotton with boron - the third hardest material on earth. The result is a lightweight shirt reinforced with boron carbide, the same material used to protect tanks.

Lisää informaatiota kaikille jotka ymmärtävät yllä olevan pätkän englantialaista kieltä: täältä.

Kun taas paitoja (+ muuta mukavaa) sai siis täältä.

Joten näinä aikoina kun kotoinen maamme, tämä maailman linnunpesä, on joutunut havaitsemaan että myöskin meidän keskuudessa on ihmisiä joiden mielestä on verratonta huvia ammuskella kokoontumistiloissa muita ihmisiä ja usein myöskin itsensä, voit juuri sinä varautua siihen tyylikäästi, uniikilla asusteella - aivan kuten allekirjoittanut tuossa kuvassa! Kuten tuosta hyvin piirretystä kuvasta näkyy (minä muuten itse piirsin sen, ja käytin siihen todellisten taitajien ohjelmaa eli MS paintia! - Ei olisi moni varmasti uskonut), minä taistelen siinä voitokkaasti aggressoijaa vastaan, ilman pienintäkään merkkiä herpaantumisesta!

Mikset siis sinäkin tekisi samoin?

Kiitos.

2 kommenttia:

Hans kirjoitti...

Tee sellainen paita, jossa on tuo liekkilogo isohkosti ja alapuolella osoite ;) Kelpais keikoillekin, jahka sellasia taas joskus tulee..

Mr XeimA kirjoitti...

Hmm, ei lainkaan hassumpi idea! - Etenkään kun ihan alunperin vastaava oli itselläkin mielessä.. -_^ Pitänee siis ottaa onkeen.